I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Ik ben een in Nederland geboren kerstkindje, auteur en yogi. Samen met mijn gezin woon ik in de Algarve, Portugal. Ik ben ook de founder van de Source, Self, Soul Community en Spiritual Child®. Als moeder en moderne yogi volg ik samen met mijn gezin het spirituele pad van zelfrealisatie. Ik heb het boek The Divine Romance Experience geschreven en ondersteun individuen en families op dit pad.
 

Auteur, Yogi en Teacher voor Evolutionaire Kracht en Spirituele groei

Ik ben  Ishtara Araminta

Met in totaal meer dan 25.000 volgers op al mijn social social media kanalen en tientallen jaren ervaring in spirituele ontwikkeling, ben ik featered in Vriendin, Kiind Magazine, Algemeen Dagblad, Flair en Ouders van Nu.
 

HOE MIJN AARDSE REIS BEGON

Mijn spirituele pad begon op jonge leeftijd. Als kind ben ik geboren met een bewustzijn waarin ik naast deze aardse realiteit ook in staat was om andere realiteiten waar te nemen. Dit leidde al vroeg tot de realisatie dat er meer is dan alleen het huidige leven, en ook dat we als mens uit meer bestaan dan alleen het lichaam.

Door onveilige levenservaringen in mijn jeugd, versnelde ik mijn zoektocht naar de bron van mijn geluk. De traumatische ervaringen werkten als een versneller. Omdat mijn externe omstandigheden onveilig en onbetrouwbaar waren, moest ik al jong leren om naar binnen te keren. Op mijn 26ste openbaarde zich een hogere bron van liefde en geluk zich binnen in mij, waar ik helemaal van in extase raakte. Het woord dat gegeven kan worden aan deze bron, is 'Universum', 'God', 'Alles Wat Is', 'Kosmos' of 'Divine'.

HOE KOMT HET DAT WE INCARNEREN?

     Nadat ik mijn studie Psychologie had afgerond, besloot ik niet lang daarna een Yoga Teacher Training te volgen. Ik verdiepte m'n eigen Yoga practice en startte met het geven van yogalessen, naast mijn vaste baan als Trainer in het bedrijfsleven. Mijn nieuwsgierigheid naar 'het leven ná dit leven' werd steeds groter, omdat deze 'andere', astrale wereld onderdeel was geworden van mijn normale waarneming.

Tijdens mijn studie Psychologie miste ik de link naar een grotere realiteit – een werkelijkheid die ik zelf kan waarnemen. Er was veel aandacht voor het gedrag van de mens, maar er werd geen enkel verband gelegd met de ziel.

Als jong meisje vroeg ik me af waarom er zielen zijn die kiezen voor een incarnatie waarin ze een armoedig leven hebben in Afrika en waarom sommige mensen zoveel ellende meemaken. Ook vroeg ik me af waarom sommige mensen met bepaalde kwaliteiten geboren worden en andere helemaal niet. Waarom is de een intelligent en de ander niet? In hoeverre is dat eerlijk? Waarom krijgt de een veel kansen in dit leven en de ander niet? Waarom heeft de een veel geld en de ander weinig? De een heeft een goede gezondheid en de ander een slechte? Waar komt alle onrecht in deze wereld vandaan? En vooral: waarom heeft de een hier wel last van en de ander niet? Waar komen al deze verschillen vandaan? Wie heeft dit bedacht? Is hier een verklaring voor te vinden? Zowel mijn studie als traditionele religies brachten mij  niet de antwoorden waar ik voldoening uit kon halen. 

Ik besloot gehoor te geven aan mijn steeds groter wordende, diepgewortelde interesse in thema’s als karma en reïncarnatie, een basis gedachtegoed van Yoga. Ik heb me jarenlang in deze esoterische thema’s verdiept en hierin veel onderzocht in combinatie met mijn eigen gaven.


MIJN VERLANGEN NAAR ANTWOORDEN

Ik ben in 2016 geïnitieerd als discipel van de grote Yoga Master Paramhansa Yogananda samen met mijn man. Yogananda is bekend van het boek "Autobiografie van een Yogi". In 2017 kregen wij een tweede inwijding terwijl ik zwanger was van onze zoon. 

In 2020 zijn we geëmigreerd naar de zonnige Algarve in Portugal. Hier ben ik gestart met het opzetten van een online academie en heb ik online trainingen en programma’s ontwikkeld. Deze zijn gericht op het ervaren van de liefde en vreugde van je Hogere Zelf, wat een wezenlijk onderdeel is van Zelfrealisatie. Ik combineer spirituele wetenschappen met mijn paranormale gaven en mijn kennis over karma en reïncarnatie, evolutionaire kracht en spirituele groei.

Het doel van mijn teachings is om je geloof en relatie met een innerlijke en uiterlijke bron van onvoorwaardelijke liefde en onuitputtelijke vreugde te versterken, en je bewustzijn aan een grotere realiteit te verbinden dan je zintuigen kunnen waarnemen.

Mijn bovenbewuste waarnemingen groeide en mijn spirituele zoektocht naar de essentie van wie ik werkelijk ben, zette zich voort. Mijn verlangen naar vrijheid, naar de ontdekking van wie ik ben werd steeds groter en dit hoopte ik te vinden op het eiland Ibiza.

Een aantal jaar hebben mijn man en ik halverwege het jaar op Ibiza geleefd en de ander tijd in Nederland. Ik ontmoette veel mensen die net als ik opzoek waren naar "iets". Ik nam deel aan een tal van trainingen, events en bijeenkomsten. Deze manier van spiritualiteit heb ik vooral als entertainment ervaren waar ik ontzettend van genoten heb. Ik werkte als Healer bij een spirituele B&B en mijn man als masseur.  Ik de middag vertoefde wij op het strand. Het leven was een groot feest en ik voelde me een vrije hippie - maar niet vervuld.

Op Ibiza kwam ik ook in aanraking met het spirituele pad van Zelfrealisatie. Het was een match made in heaven. Dit was het voor mij. De route die me stap voor stap zal leiden naar de realisatie van liefde en joy van mijn Hogere Zelf in verbinding met het Universum/Source/God/Bron/Divine.


Ibiza Hippie

     Mijn liefde voor een hogere kracht is altijd de drijvende kracht in mijn leven geweest. Het heeft ertoe geleid dan ik in 2023 geïnitieerd ga worden als Swami. Dit draag ik uit door een spiritueel leven dat ik combineer met mijn gezinsleven. Mijn man en ik vinden het belangrijk dat onze zoon Darshan een spiritueel georiënteerde opvoeding krijgt. Darshan betekent "Blessings van de Guru". Om onze zoon te helpen in zijn spirituele ontwikkeling, heb ik speciaal voor hem kindermeditaties ontwikkeld. Deze worden nu professioneel uitgebracht onder de brandnaam Spiritual Child en zijn bedoeld om kinderen te helpen met het vergroten van hun vertrouwen in het Universum en zichzelf.
 

IK HELP JOU EN JE GEZIN OM DE VREUGDE EN LIEFDE VAN JE HOGERE ZELF TE ERVAREN

     Mijn ervaring met dé liefdevolle Bron, heeft me aangezet om mijn boek The Divine Romance Experience te schrijven. Het boek is niet zomaar een boek, maar een ervaring die zal leiden naar de liefdevolle waarheid over jezelf. Het probleem op aarde is dat we niet kunnen geloven dat er iets of iemand is die werkelijk onvoorwaardelijk van ons houdt. We voelen ons afgescheiden van deze Bron en van elkaar, door de sluier van illusie die heerst op deze planeet. The Divine Romance Experience zal je d.m.v. 12 stappen leren om jezelf te zien met de ogen van je Hogere Zelf en The Divine, waardoor je enorme liefde en vreugde zult ervaren. Dit gaat individuele zielen op het spirituele pad helpen maar ook gezinnen.

Het grootste obstakel waar ouders mee worstelen in de opvoeding, is het karma van het kind of kinderen. Mijn boek geeft veel inzichten over de ontwikkeling die een ziel maakt en hierdoor zal het ouders lukken om zowel zichzelf als hun kind(eren) beter te begrijpen.

VAN HIPPIE NAAR SWAMI

I'ts My Mission To Awaken Divine Love In Your Heart & Find Soul Level Happiness.

Klik hier en ontdek wat de

voor jou kan betekenen >>

Source, Self, Soul Community