I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Hi, my dear...

Ik ben Ishtara Araminta

Als we elkaar nog niet ontmoet hebben, mijn naam is Ishtara Araminta. Ik ben healer, zelfrealisatiementor en een aankomend modern ingewijde swami. Ook ben ik de oprichter van de Source, Self, Soul Community en schrijver van het boek The Divine Romance Experience. En momenteel woon ik in de Algarve, Portugal. 

We zijn allemaal op een reis van spirituele groei-evolutie. Deze spirituele evolutie voert ons door vele stadia totdat we onszelf uiteindelijk bevrijden van de illusie dat we afgescheiden zijn van hogere begeleiding en kracht, van een Bron van onvoorwaardelijke liefde. Er komt een punt op dit evolutionaire, spirituele pad waarop het tijd wordt dat je een persoonlijke mentor hebt om ware doorbraken te creëren en blijvende veranderingen teweeg te brengen.

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, begin je een levensveranderend mentorschap met je eigen Hogere Zelf. Door dit multidimensionale mentorschap zul je ontdekken dat het mogelijk is om een leven vol vervulling en voldoening te hebben.

Vraag jij je af….

➤ Hoe moet ik dat doen? Hoe kan ik mezelf hier doorheen slepen? Hoe ga ik dit (nog langer) volhouden? Hoe ga ik mezelf staande houden? Hoe ga ik dit redden? Hoe ga ik dit halen? Hoe kan ik dit en dat op hetzelfde moment dragen? HOE?

➤ Waar moet ik de innerlijke kracht vandaan halen? De moed? Het doorzettingsvermogen?

➤ Hoe kan ik mezelf stretchen naar een hoger level, waardoor ik in staat bent om meer te houden.

➤ Hoe kan ik mijn hart opnieuw openen? Hoe kan ik weer vertrouwen? Hoe kan ik hem of haar vergeven? En hoe kan ik loslaten?

➤ Hoe blijf ik doorgaan? Hoe blijf ik weg van vergelijkingen? Hoe blijf ik mezelf openstellen?

➤ Hoe zorg ik ervoor dat ik dit nog steeds wil en blijf willen? Hoe vind ik de motivatie hiervoor? De passie? De inspiratie?

➤ Hoe ontdek ik mezelf opnieuw? Hoe vind ik mezelf uit? Waar moet ik beginnen?

➤ Hoe weet ik wat ik wil? Welke richting moet ik op? Wat is de weg?

➤ Waar haal ik de kracht vandaan?

IT'S ALL ABOUT THE INNER-WORK

Jouw uiterlijke succes gaat over het werk binnen in jou.

Na al mijn jaren ervaring is de fundamenteelste vraag, het diepgaandste waar het steeds op aankomt in healing & coaching:

Hoe doe ik dit? Hoe communiceer ik dat? Hoe zeg ik dat?
Hoe kom ik hierdoorheen? Kom ik er überhaupt vanaf? Op wat voor manier kan ik dit passeren?
Hoe heel ik dit? Hoe draag ik dit?

Het gaat altijd over de diepste dieptes in jou.
Er is altijd een stem in je hoofd met wie je een discussie hebt, waar je maar niet langskomt.

Een gevoel dat je wilt huilen, dat je het wilt stoppen, dat je het niet langer meer gaat volhouden, kan je geregeld overvallen. Het moment dat je zo geïrriteerd bent dat het nog steeds niet lukt of werkt, waardoor je in staat bent om op te geven.

Er zijn situaties in het leven die zwaar, lastig en moeilijk zijn om allemaal op hetzelfde moment te dragen.

DIT IS WAAR HET WERK OVER GAAT.

Waarom werken bepaalde dingen niet? Hoe kan ik deze wel laten werken? Hoe moet ik het aanpakken? Hoe blijf ik de ballen hooghouden?

Je bent een multidimensionaal wezen met meerdere lichamen. En jouw spirit is hier sterk mee verbonden. Al deze verschillende realiteiten in de vorm van gedachtes, gevoelens, visies, dromen, verlangens, visioenen en waarnemingen gaan allemaal door je lichaam, je hart, je ziel en je Hogere Zelf heen, op hetzelfde moment.

Het is een magische ervaring om mens te zijn, een uitzonderlijke kans en dankbaar gegeven, maar het kan ook een overweldigende ervaring worden.

Het kan zo moeilijk zijn, zo pijnlijk, complex en verdrietig.

Je ervaringen kunnen je vertrouwen wegnemen; je zelfzekerheid, je hoop, je geloof, je liefde voor mensen, jezelf, het leven en zelfs The Divine.

Mentorship met mij staat gelijk aan 'het leven herdefiniëren' en een nieuwe betekenis te geven aan wat je kunt verwachten, hoe je kunt helen, hoe je je toekomst opnieuw kunt vormgeven.

Mijn mentorship komt het beste tot zijn recht in jouw leven wanneer je dankbaar bent voor wat je al hebt. Wanneer je tevreden bent met je leven, maar jezelf afvraagt wat er nog meer mogelijk is voor jou. 

De vruchtbaarste frequentie om te groeien, te creëren, te transformeren en te manifesteren, is joy. 

Hoe dat precies werkt, vertel ik in de video hieronder.

Mentorship
met ishtara araminta

Dan nodig ik je graag uit

VUL JE GEGEVENS IN OM EEN ZOOM-GESPREK VAN 30 MINUTEN TE PLANNEN. HIERIN KUNNEN WE BESPREKEN OF MIJN MENTORSHIP BIJ JE PAST EN OP WELKE MANIER IK JE KAN HELPEN. HET GESPREK IS VRIJBLIJVEND. HIERNA BESLIS JE ZELF OF JE MET MIJ WILT WERKEN OF NIET.

Klik hier om het formulier in te vullen

Er is een groot energetisch verschil tussen hulp inschakelen wanneer het te zwaar is geworden en je wil opgeven versus het moment, de grens voordat dit gebeurt. 

Je kunt namelijk nog bewegen naar een andere richting, een ander veld van energie en zien vanuit een ander bewustzijn wanneer je op het punt in je leven staat:
➤ Voordat je gaat instorten
➤  Voordat je een breakdown krijgt
➤  Voordat je energie op is

Sta je op deze energetische grens? 
Voel je dat het nog niet te laat is?
Weet je ergens diep in jou dat het mogelijk is?

Resoneert dit met je en ben je klaar voor het innerlijke werk met mij als je persoonlijke mentor aan je zijde?Not Ready Yet?

Bekijk dan alle programma's, minicursussen, workshops, masterclasses en producten in de SHOP

Bekijk hier alle programma's >>