Word Member

Join Now

A Community Dedicated to Finding Your Higher Self 

A Community Dedicated to Finding Your Higher Self 

Join Now

Word Member

Maak van je normale leven en spirituele leven, een geïntegreerd geheel.

Creëer Sacred Memories.

Ontdek een community-ervaring waarbij een Hogere Zelf  manier van leven, alleen of samen met je gezin, centraal staat.

Experience Soul Level Happiness

Source, Self, Soul
Membership

Bewandel het innerlijk pad naar geluk met een

You are a spiritual being having a human experience to learn and understand where your Source of happiness comes from.

In je membership word je de goede kant op gestimuleerd, zodat je jezelf spiritueel blijft ontwikkelen en je al je innerlijke obstakels leert overwinnen. Om dit te bereiken ga je werken met de drie belangrijke pijlers die leidend zijn op het spirituele pad: discipline, daadkracht en devotie.

Naast dat je getraind wordt in het eigen maken van de 3D’s en 3G's, is er ook een community met gelijkgestemden om vriendschappen te sluiten met wie je samen het pad kunt bewandelen.

We stimuleren een manier van leren die bestaat uit
doen. 1% is kennis van de lesstof en 99% is het 'leven' van de kennis van de lesstof. Als spiritueel wezen op aarde is het niet alleen belangrijk WAT je doet, maar ook WIE je bent wanneer je 'doet' en WIE je bent geworden nadat je 'hebt gedaan'.

Daarom is er een speciale Inspiratie & Motivatie-groep waar je aan kunt deelnemen om samen te leren, de lesstof eigen te maken, te reflecteren en nieuwe doelen te stellen.

De #1 Academy & Community voor Individuen en Families op het Spirituele Pad.

3. Community & Werkgroep

Al vinden veel mensen een simpel leven niet sexy klinken, we zijn er gek op! Simple Living, High Thinking staat centraal in een spirituele levensstijl.

Simpel betekent niet een tekort of te weinig. Maar het legt de focus op het weghalen van alle complexe, ingewikkelde structuren, systemen, en manieren van leven, die zorgen voor veel stress, slapeloze nachten en onrust in je gezin of werk. We leren je hoe je door het leven heen kunt navigeren vanuit een vorm van intuïtie die verbonden is met een grotere realiteit. Hierdoor wordt het mogelijk om je aandacht te focussen op je eigen essentie en ga je tijd over houden voor datgene wat er echt toe doet in je leven.

Simpel en eenvoudig leven leidt naar vrijheid. Het is een manier van leven die je aardse verplichtingen enorm zal bekrachtigen, upliften en verdiepen!

2. Simple Living, High Thinking

In deze wereld vol afleidingen is het heel makkelijk om af te dwalen, om je niet meer verbonden te voelen. We introduceren je aan een bewezen pad dat zal leiden naar de realisatie van je ware Zelf.

Je leert verschillende technieken om je bewustzijn te verruimen, zodat je een breder begrip krijgt over een grotere realiteit dan je zintuigen kunnen waarnemen. Ook zul je meer
sympathie gaan voelen voor andere mensen en een steeds groter wordende kalmte ervaren. 

Leer met mijn boek, de twaalf stappen naar meer joy, liefde, geluk en vrijheid door Hogere Zelfrealisatie. Deze wordt ondersteund door live classes, video’s, opdrachten, meditaties, prayers en andere spirituele en wetenschappelijk onderbouwde (energie)oefeningen, die je zowel individueel als in een speciale werkgroep eigen kunt maken.

Krijg direct toegang tot alle programma’s in onze academy. Hierin ga je niet alleen leren hoe je de relatie met je Hogere Zelf eigen kunt maken, maar vind je ook verdiepende spirituele programma’s op het gebied van 'spiritueel gedrag', 'overstijgen ego', 'prayer', 'bewustzijn & brein', 'bovenbewuste intuïtie', 'energiemanagement', 'heling' en 'hoe het beste te leven volgens spirituele normen en waarden'.

Alle programma’s richten zich op de gedachten, het gevoel en het gedragselement vanaf het level waarop je je momenteel bevindt op de spirituele ladder. En je zult steeds opnieuw uitgedaagd worden om de grenzen van je geloof en het vertrouwen in je Hogere Zelf en The Divine te verruimen.

1. Realiseer de liefde van je Hogere Zelf

Hoe werkt het Source, Self, Soul Membership?

Every human being longs to be loved.
First by themselves and second by another person .

Je krijgt toegang tot onze spirituele programma’s, masterclasses, producten, video’s, meditaties en community!

The Divine Romance Experience

Maandelijkse Q&A Live Coaching

Maandelijkse Inspiratie & Motivatie-groep

12 stappen naar Hogere Zelfrealisatie

Bereid je bewustzijn stap voor stap voor op het ontvangen van een grotere realiteit, tot het level van je Hogere Zelf. In dit kernprogramma leer je onvoorwaardelijke liefde kennen als onderdeel van jezelf. Je zult ontdekken dat er leven na leven van je gehouden wordt op een manier die boven elke menselijke ervaring uitstijgt. Met dit programma realiseer je de liefde en vreugde van je Hogere Zelf in je dagelijkse leven. (Waarde €1497)

Ontvang 11 Live Communitymomenten

Kom samen met andere members; deel je ervaringen, stel nieuwe doelen voor jezelf, reflecteer op hoe het gaat en vier je successen in een gezellige, informele sfeer. 
Ontvang 11 Live Q&A Coachsessies

Elke 15e van de maand is er een live Q&A groepscoachsessie met Ishtara Araminta. Hierin kun je AL je spirituele vragen stellen.


MEER INFO

KARMA & REÏNCARNATIE MASTERCLASS 

 Basiscursus Superconscious Meditatie

The Feminine Evolution of Prayer

Karma & Reïncarnatie is een basisgedachtegoed van het spirituele pad

In deze masterclass zul je ontdekken hoe dit precies in zijn werk gaat en hoe dit zich verhoudt in je leven. Ontdek welke neigingen en gedragingen je juist afdrijven van je ziel en welke je juist dichterbij brengen. (Waarde €147)
Deze minicursus bestaat uit vier delen. Nu we uit de oude tijdlijn bewogen zijn, is het tijd om de vrouwelijke manieren van spiritualiteit uit te nodigen in ons leven

In deze minicursus ontdek je hoe je de shift kunt maken van 'doen, forceren en actie' naar 'kalmte, rust en overgave'. (Waarde €399)
In deze 4-delige cursus leer je technieken om je zenuwstelsel tot rust te brengen

 Ontdek de drie bewustzijnsvormen en de invloed ervan op je emoties. Je zult krachtige technieken leren om jezelf uit het onrustige, zorgelijke bewustzijn te trainen.

Met deze cursus ontwikkel je een grotere concentratie, meer focus en een langer energetisch uithoudingsvermogen. (Waarde €147)

MEER INFO

MEER INFO

MEER INFO

Become The One Minicursus *

A JOURNEY INTO LOVE & POWER

Innerlijk kind-heling met je Hogere Zelf Master workshop *

In deze 4-delige minicursus duik je dieper in het helen van je verleden, transformeren van je relatiepatronen en thuiskomen in je eigen hart

Je wordt in deze serie uitgenodigd om jezelf opnieuw te verbinden met de delen die je verloren hebt of waar je afstand van hebt gedaan.
Het populaire concept 'zelfliefde' wordt helemaal opnieuw gedefinieerd – je leert onderscheid maken tussen liefde voor je echte Zelf versus het (spirituele) ego-zelf. (Waarde €399)
In deze master workshop krijg je tastbare tools over het energetische concept 'innerlijk kind'.

Leer hoe het innerlijk kind-bewustzijn werkt. Krijg diepgaande inzichten in je eigen innerlijk kind-blokkades en ontdek hoe je innerlijk kind-obstakels kunt overstijgen. De kennis uit deze master workshop kun je niet alleen direct toepassen om je eigen innerlijk kind te helpen, je kunt deze ook inzetten om het gedrag van je eigen kinderen te begrijpen. (Waarde €399)

Maak van jezelf een tool waar Divine Love & Power doorheen kunnen stromen

In deze minicurus ga je ontdekken waar de twijfel over jezelf vandaan komt, waardoor je tot de dag van vandaag niet 100% jezelf durft te zijn in het leven.

Leer voor jezelf kiezen op een manier die niet egoïstisch is en vooral niet beïnvloed wordt door je externe omgeving. (Waarde €399)

MEER INFO

MEER INFO

MEER INFO

Maandelijkse nieuwe, frisse live training *

Spiritual Child Meditations ® *

AMORE: Relationship programma *

Elke maand ontvang je live een gloednieuwe spirituele Masterclass training van Ishtara

Elke keer een ander thema, waardoor je genoeg uitdaging blijft vinden om innerlijk te groeien en te verdiepen. Van elke teaching wordt er een recording beschikbaar gesteld. (Waarde onbetaalbaar!)
Dit programma bestaat uit 8 modules

Je leert het spirituele werk dat nodig is om je relaties (alle soorten) te verdiepen tot een level dat je vervulling en voldoening gaat geven. Krijg duidelijk inzicht in de vibratie die je uitzendt, waardoor je een match bent voor wat je wilt aantrekken. Ontdek hoe je kunt navigeren door heftige emoties heen. Met dit programma ga je je 'true love story' op alle fronten waarmaken (Waarde €888)
NIEUW!

Wil je je kind(eren) een meer bewuste of spiritueel georiënteerde opvoeding geven? Dan zijn de Spiritual Child Meditations ® (NL) een uitkomst. Op een toegankelijke manier kun je je kind(eren) kennis laten maken met mediteren. De meditaties zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en persoonlijk getest door onze zoon Darshan van 5 jaar. In totaal worden er 12 uitgebracht. (Waarde €25 p/2st. Info volgt snel in de shop.)

MEER INFO

MEER INFO

Jouw Membership is

* bij een VIP & Family Membership

Inclusief:

NIEUW:
Kinderen van deze tijd hebben veel helderdere herinneringen uit de astrale wereld, hun vorige leven(s) en hun leven als ziel. Eenmaal geïncarneerd op aarde kan dit voor verwarring zorgen. Hun ziel en het astrale lichaam hebben zich door de incarnatie vastgezet in vorm – het lichaam. Vaak hebben deze kinderen tijd nodig om te wennen aan de beperkingen van het lichaam, in vergelijking met de vrijheid die ze hadden met alleen het astrale lichaam.

De astrale wereld wordt door deze kinderen ervaren als een wereld die veilig, vredig en harmonieus is. Spiritueel georiënteerde kinderen hebben vaak moeite met de snelle wereld van vorm. Op jonge leeftijd kan er al een aversie ontstaan tegen het lichaam, en weerstand tegen het aardse leven zelf. Incarnatiespijt, met de bijkomende klachten, is een bekend thema onder deze kinderen. (Meer hierover in het membership 'VIP & Family'.) 

Deze Spiritual Child Meditations® helpen kinderen om de verbinding met hun afkomst op een toegankelijke manier te koesteren. Dat geeft rust en een geborgen gevoel. De meditaties versterken ook het besef van de aanwezigheid van hun ziel en de hulp die voor hen beschikbaar is van engeltjes en andere liefdevolle lichtwezens. Hierdoor ontwikkelt het kind innerlijke kracht, zelfvertrouwen en moed, en verdwijnt het gevoel van onbegrip net als eenzaamheid. 

De meditaties zijn ontworpen als gevolg van het verlangen om mijn eigen 5-jarige zoon Darshan een spirituele opvoeding te geven. Door een gebrek aan spirituele vormen van entertainment, heb ik deze meditaties in eerste instantie voor hem ontwikkeld. Na groot succes en zeer onverwachte positieve bijwerkingen heb ik besloten om de meditaties professioneel uit te brengen.

Spiritual Child MEDITATIONS ®

Een innerlijke tranformatie. Meer vertrouwen in wat ik wil en kan bereiken. Meer doorzettingsvermogen gekregen wat betreft de meditaties. Ik ben zelf rustiger geworden en meer bewust van wat ik zeg en doe. Zit in helemaal the flow ik ben ervan overtuigd dat het nu financieel ook zal lukken.

Ingrid

Annerie

Heidi 

Astrid

Ik ben nog meer gemotiveerd op het begaande pad verder te gaan. Ik ben nog meer vanuit mijn hart (vanuit onvoorwaardelijke liefde) gaan leven, onderscheidingsvermogen beter en meer gaan toepassen incl. de 3 G's. Meer van mijzelf gaan houden en mijzelf op de liefdevolle 1ste plaats zetten. Duidelijker grenzen gaan aangeven. Voor positiviteit gaan en negativiteit ombuigen. De ander als liefdevolle gelijke zien en ervaren. Ik heb met deze reis letterlijk mijn oude jas uitgedaan (losgelaten) en enorm dankbaar voor alles wat deze reis mij heeft gebracht. Zo ook consequent de dagelijkse practice, waar ik een nieuwe positieve verslaving in heb gevonden, omdat het mij zoveel moois brengt.  

Meer overzicht, meer bewust van alles wat ik doe en om me heen. Meer rust en vooral meer overgave. Wat ik geleerd heb heeft me echt tot een besef gebracht dat er echt van me gehouden wordt en dat alles wat er in het leven gebeurd een groter doel heeft. Soms is het even zoeken, maar door deze lessen, kom ik heel snel weer terug bij mezelf. Het is niet altijd makkelijk en het vraagt ook eerlijkheid naar jezelf, dit zal in ieder geval van je gevraagd worden. De live Q&A classen van Ishtara zijn goud! Gewoon pure spirituele kennis die met niks te vergelijken is van wat ik ken. Mijn hart staat open en ik voel me ontzettend dankbaar dat Ishtara op mijn pad is gekomen. Al vele naar haar verwezen!

Ik heb alweer verlengd want ik kan er letterlijk geen genoeg van krijgen. Ik heb nog niet eerder zoveel concrete samenhang gevonden in spirituele thema's als bij Ishtara. Ik dacht zelf al veel te weten, vooral losse onderwerpen, maar Ishtara weet alles op elkaar aan te sluiten en te linken waardoor mijn bewustzijn echt is verruimd. Ik kom er steeds meer achter hoe weinig ik eigenlijk weet, en hoeveel er nog valt te ontdekken. Ik ben dit praktisch nergens anders tegengekomen, zelf niet bij de andere spirituele cursussen waar ik toch al behoorlijk wat geleerd heb. 22+ ONLINE LIVE MOMENTEN IN EEN JAAR
Woon gedurende een jaar minimaal 22 online live bijeenkomsten bij. Elke 15e van de maand is er een live Q&A coaching class met Ishtara Araminta, waarin je al je vragen kunt stellen over de lesstof. Twee weken later is er een werkgroep die begeleid wordt door ervaren studenten. Ook heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een interactieve Telegram-groep. Heb je een VIP & Family Membership, dan ontvang je elke maand ook een gloednieuwe live training met Ishtara. 

150+ STUDENTEN
Bewandel samen met gelijkgestemde individuen en gezinnen het pad van Zelfrealisatie met deze groeiende community.

300+ PAGINA'S VAN MIJN BOEK THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE
Krijg toegang tot mijn boek van meer dan 300 pagina’s en ontdek welke 12 stappen er nodig zijn om te leren zien, voelen en ervaren door de ogen van je Hogere Zelf. En herstel je relatie met en je vertrouwen in The Divine.

50+ UREN AAN VIDEO-TEACHINGS
Alle programma’s bestaan voornamelijk uit verdiepende, vooraf opgenomen teachingsvideo's. Hierdoor kun je op je gemak aantekeningen maken, terugspoelen en op elk gewenst moment de video pauzeren of hervatten. Alles is verwerkt in overzichtelijke modules, verdeeld over verschillende programma’s.

55+ MEDITATIE-UREN PER JAAR
Ontdek de bron van kalmte, liefde en vreugde in jezelf door te verinnerlijken. In je membership word je stap voor stap begeleid om je zintuigen uit de externe wereld te halen en je aandacht te richten op je interne wereld. Langzaam word je begeleid van een paar minuten per dag tot langere meditaties en andere spirituele practices (Sadhana's). Ben je VIP & Family Member? Dan krijg je er verschillende kindermeditaties bij (in 2023 worden er 12 gereleased).

40+ uren aan verdiepende video’s en Q&A-kennisbank
Krijg volledig toegang tot onze spirituele bibliotheek, waarin je video’s gaat vinden met antwoorden op de meest uiteenlopende spirituele vragen, zoals: spiritualiteit & gezinsleven; het verloop van de ziel: geboorte, incarnatie; verblijf tussen verschillende levens; kosmische wetten versus natuurwetten; de astrale wereld; chakra’s; vorige levens; reïncarnatie; spiritueel ontwaken; het ego; innerlijk kind versus spirituele volwassenheid; masters, guru’s & God; karma; verlichting; meditatie; intuïtie; je unieke zielsgen; de zielskwaliteiten; het vergroten en verruimen van je bewustzijn.what Are You Going To RECEIVE?

✔️ Alles uit de Standaard Membership

✔️  Spiritueel Relationship Programma (NL) Amore

✔️ Become the One Mini-course

✔️ Master workshop: Innerlijk kind-heling met je Hogere Zelf Workshop

✔️ Elke maand een nieuwe Spiritual Child ®  Meditation

✔️ Elke maand een nieuwe live Masterclass of cursus-serie met Ishtara

✔️ Kernprogramma: The Divine Romance Experience – 12 stappen naar Hogere Zelfrealisatie

✔️  Maandelijkse Inspiratie & Motivatie groep

✔️  Maandelijkse Live Q&A-coaching

✔️  Basiscursus Superconscious Meditatie

✔️  Karma & Reïncarnatie Masterclass

✔️  Feminine Evolution of Prayer Mini-course

✔️  A Journey into Love & Power Mini-course

✔️  Spirituele kennisbank & bibliotheek


Algemene Voorwaarden

€5900

€3900

VIP & FAMILY Membership

Standaard Membership

Word MEMBER en krijg direct toegang tot de SOURCE, SELF, SOUL LIFESTYLE COMMUNITY

€69

per maand

Word Member

€ 530 p/j

€85

per maand

Word Member

€ 660 p/jOp een jaarbetaling ontvang je 35% korting. Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting. 

Terugkerende betaling – annuleer na 12 maanden op elk moment

Terugkerende betaling – annuleer na 12 maanden op elk moment

€530

per JAAR

Word Member

€ 69 p/m

€660

per JAAR

Word Member

€ 85 p/m

Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting. Je voordeel is €289 waardoor je maar €530 betaalt ipv 828

Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting. Je voordeel is €357 waardoor je maar €660 betaald ipv €1020

BESTE WAARDE: Bespaar 35% met een jaar membership!

BESTE WAARDE: Bespaar 35% met een jaar membership!

Je hebt ontdekt dat je graag in contact wilt zijn met mensen die WEL dezelfde vorm van spiritualiteit willen ervaren als jij. Mensen die dezelfde visie hebben op 'hoe je spiritueel kunt leven', die bepaalde normen en waarden kunnen nastreven én belichamen.

 Je membership zal je spiritueel helpen ontwikkelen, zowel als beginner of gevorderde

Je merkt dat je gewone gezinsleven en je spirituele leven twee of zelfs drie aparte werelden zijn, waarvan je niet weet hoe je ze met elkaar kunt verbinden. Je wilt ook graag je partner of kinderen leren betrekken op een toegankelijke manier.
Je werk is spiritueel georiënteerd en ergens intern voel je een onverklaarbaar gevoel van leegte dat alleen weg is als je bezig kunt zijn met je (spirituele) werk. 
Je wordt snel onrustig, omdat je merkt dat je huidige spirituele kennis lijkt te verdwijnen in een bodemloze put. Waardoor je hongerig blijft naar meer spirituele kennis en waarheid.
De spirituele puzzelstukjes van het mysterie van je leven zijn nog niet op hun plek gevallen. Je blijft maar zoeken naar verschillende handvatten en tools, in de hoop grip te krijgen op uitdagingen en obstakels. 
Je verlangt naar een eindbestemming, naar een diepere vervulling, naar een uitademing en naar een pad dat je hier stap voor stap naartoe brengt.


BONUS

Zielskwaliteiten-Kalender

We hebben een kalender ontworpen die je gaat helpen herinneren aan alle kwaliteiten van je ziel (26 stuks). Deze hebben we ontwikkeld zodat je in vibrationele afstemming kunt blijven met een bron van onvoorwaardelijke liefde en oneindig geluk, ondanks de hectiek en drukte van het leven, het jaar, de week en de dag.

De kalender is speciaal voor jou ontworpen en is inclusief een mogelijkheid voor journaling. De zielskwaliteiten-kalender is gratis beschikbaar voor alle actieve members.

Hogere Zelf HYPNOSES 

+

Als spiritueel-seeker ben je opzoek naar inner-peace, liefde, overvloed, life purpose en feelings of expansion & abundance. 

Het probleem is dat de meeste mensen geblokkeerd worden door het onderbewustzijn ― vanuit de opvoeding, leraren en andere omgevingsfactoren. 

Het geheim achter mijn Hogere Zelf Hypnoses is dat ik een unieke combinatie maak tussen beeld, geluid en visualisaties. Hierdoor opent je onderbewustzijn zich en krijg je toegang tot de activatie van je Superbewustzijn.

What if you decide to simply devote this year to your Higher Self?

Zoveel geleerd en elke keer verdiep ik weer. Ishtara leert je een manier van spiritualiteit die verrassend breder is dan wat je om je heen hoort. Het voelt logischer, kloppender maar ook confronterender. Ik heb veel meer zicht gekregen op mijn gedrag en handelen in het kader van karma en welke gevolgen iets heeft voor mijn zielsontwikkeling. Ook besef ik nu hoeveel misinterpretatie er in deze wereld is over populaire spirituele onderwerpen. Zo heeft Liefde en Licht een hele andere betekenis gekregen, voel ik nu de echte kracht. Zuiver, helder en down to earth. 

Wat ben ik blij dat ik dit pad ben gaan bewandelen samen met Ishtara en haar man. Ik ben helemaal uit de verwarring gehaald, sta weer met beide benen op de grond en voel me teug bij mijn ware zelf. Ishtara is spiritueel erg intelligent en tegelijkertijd praktisch, waar ik persoonlijk heel erg van hou. Ik ga steeds dieper en ontdek steeds weer een nieuwe laag. Ook haar boek is geweldig. Dit pad is er een voor het leven!

Aurelie

Petra

Marit

Anna

Niet meer de jongste en mijn grootste transformatie is nog steeds bezig. Ik voel dat ik veel dichter bij mijn Hoger Zelf ben teruggekomen. Ondanks dat ik wel wist dat ik mij daar mee kon verbinden, maakte ik er niet voldoende contact mee. Werd teveel in beslag genomen door het dagelijkse overbelaste werkprogramma. Nu merk ik dat ik als het ware op het juiste moment word teruggefloten en de rust vindt en ontdekte ik dat al dat moeten en willen mij niets bracht. Hoe fijn de boel de boel te laten en genieten en het verbinden met je Hoger Zelf die mij steeds dichterbij mijzelf brengt. Mij heeft het laten zien en voelen dat ik alleen maar hoef te zijn (dat was eerst moeilijk voor me) en daardoor een nog beter luisterend oor voor een ander kan zijn zonder gemanipuleerd te worden.

Ik ben nog steeds lid, maar wat het me tot nu toe al heeft gebracht is ongekend! Ik ervaar meer rust en liefde, omdat ik nu weet dat ik...en iedereen onderdeel zijn van iets groters en tegelijkertijd zijn wij ook dat grotere. Ook jouw boek heeft mijn leven verandert, alles wat je wilt leren over bewustzijn staat hier duidelijk in geschreven. Ik was een groentje op het gebied van spiritualiteit en vond altijd wel daar en daar wat informatie maar kon het niet allemaal samenhangen. En dit boek is een overzicht van wat je allemaal moet weten om spiritueel te groeien. Bij mij is het levens veranderend geweest.Spirituality is not about becoming inhumane. It’s about becoming completely free in your humanity and enjoying the wonderful experience in life.

✔️ Degenen die zoeken naar quick-fixes, oppeppers en wonderpilletjes. There is no growth in comfort. 

✔️ Mensen die denken dat er op het spirituele pad alleen maar sprake is van licht en liefde, zonder strijd en obstakels. Waar je geen moeite hoeft te doen en waar je jezelf niet echt voor in hoeft te zetten. 

✔️ Mensen die  ondanks alle hulp die ze aangeboden krijgen, hun eigen transformatie blijven belemmeren. Samen leren werken met je Hogere Zelf vraagt toewijding, focus en liefde. 

✔️ Als je liever geen gebruik maakt van een aanbieding waarin verschillende programma's gebundeld zijn en ze liever los van elkaar aanschaft. Kijk hiervoor in onze shop door hier te klikken. 

Welke keuze je ook maakt, we love you anyway.


✔️  Mensen die openstaan voor een nieuwe manier van leven en hun spirituele leven heel graag een geïntegreerd onderdeel willen laten zijn van het 'normale' (gezins)leven.

✔️  Mensen die al veel gedaan hebben op spiritueel gebied en ondanks dat hun groei willen vergroten.

✔️  Mensen die minimale 'spirituele' ervaring hebben en zoeken naar de vrijheid en het geluk die dit spirituele pad zal brengen.

✔️  Doeners die bereid zijn om de teachings te belichamen: het gaat er niet om wat je weet maar wat je leeft.

✔️  Mensen die kinderen hebben en hun kinderen een opvoeding willen meegeven vanuit een spiritueel gedachtegoed.

✔️ Degenen die  een bepaald wantrouwen hebben naar het Universum  of moeite hebben om de aanwezigheid van hun Hogere Zelf en The Divine te ervaren – en de positieve invloed van hen op hun leven – radicaal willen vergroten.


Voor wie is een Membership minder geschikt?

Voor wie is een Membership geschikt?

Weet je niet zeker of de Source, Self, Soul Community bij je past?

VIP & Familiy Membership

Standaard Membership

€3900

Terugkerende betaling – annuleer na 12 maanden op elk moment

€5900

Terugkerende betaling – annuleer na 12 maanden op elk moment

Word Member

€ 530 p/j

Word Member

€ 660 p/jOp een jaarbetaling ontvang je 35% korting.Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting.

per maand

€85

€69

per maand

Word Member

€ 69 p/m

Word Member

€ 85 p/m

Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting. Je voordeel is €289 waardoor je maar €530 betaalt ipv 828

Op een jaarbetaling ontvang je 35% korting. Je voordeel is €357 waardoor je maar €660 betaald ipv €1020

€530

per Jaar

€660

per jaar

IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD, KAN IK OOK MEMBER WORDEN?

Is een Membership iets voor mij?

Hoe werkt een membership?

Hoe zeg ik mijn membership op?

Wat als mijn vraag niet is beantwoord?

Ja, dat kan zeker! Het  membership gaat over een manier van leven die stap voor stap zal leiden naar de liefde en de vreugde van je Hogere Zelf. Het is een pad, een levenswijze, die je door middel van je membership leert integreren in je dagelijks leven.

We geloven dat de tijd voorbij is waarin het normale leven en het spirituele leven apart van elkaar gehouden worden. Je bent in eerste instantie een spiritueel wezen, MAAR je leeft hier op aarde. We streven naar een integratie van beide werelden, zodat het gemakkelijker voor je wordt om dieper inzicht te krijgen in wat je echt gelukkig gaat maken en wat je lijden zal stoppen.

Waar je ook staat op de spirituele ladder, je membership begint precies daar waar je bent. Daar waar je op dit moment mee te dealen hebt, om vanuit daaruit verder te gaan – zodat je vanaf je huidige plek je meer bewust wordt en je eigen potentieel leert herkennen.

IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD, KAN IK OOK MEMBER WORDEN?

IS  een MEMBERSHIP IETS VOOR MIJ?

HOE WERKT EEN MEMBERSHIP?

HOE ZEG IK MIJN MEMBERSHIP OP?

Wat als mijn vraag niet is beantwoord?

Zolang je nog niet de constante aanwezigheid van vreugde en kalmte in je voelt en in staat bent om dit onder allerlei externe omstandigheden vast te houden, is dit pad voor jou. Het doel van het leven is om je ware Zelf te vinden. Je ware Zelf ervaren, zal voelen als een steeds groter wordende innerlijke vrede en vrijheid.

Ook is dit pad voor jou wanneer je een serieuze zoeker bent op het spirituele pad, maar moeite hebt om innerlijke obstakels te overwinnen. Je hebt bijvoorbeeld moeite met discipline, waardoor je steeds afdwaalt. Of je vindt het lastig/vervelend om het alleen te doen.

De kracht van een membership is dat je geholpen wordt in het eigen maken van de
do’s en don’ts op het spirituele pad, waardoor je bewustzijn enorm zal verruimen. Je zult steeds meer zicht krijgen op wat jou ervan weerhoudt om de liefdevolle aanwezigheid van je Hogere Zelf 24/7 aan je zijde te voelen.

IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD, KAN IK OOK MEMBER WORDEN?

IS een MEMBERSHIP IETS VOOR MIJ?

HOE WERKT EEN MEMBERSHIP?

HOE ZEG IK MIJN MEMBERSHIP OP?

Wat als mijn vraag niet is beantwoord?

Je krijgt toegang tot onze academie waar je een tal van programma’s en cursussen kunt volgen. Je membership is voor minimaal 1 jaar, daarna kun je op elk gewenst moment opzeggen. Zodra je jouw membership opzegt, zullen er geen betalingen meer in rekening worden gebracht.

Je kunt kiezen uit een maandelijkse betaling of een jaarlijkse betaling, bij zowel het Standaard membership als het VIP & Family membership.

Wanneer je een jaarlijkse betaling doet, ontvang je 35% korting. Dit geldt voor zowel het Standaard membership als het VIP & Family membership. Op het Standaard membership bespaar je hierdoor €289,- en op het VIP & Family membership €357,-.


IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD, KAN IK OOK MEMBER WORDEN?

IS eenMEMBERSHIP IETS VOOR MIJ?

HOE WERKT EEN MEMBERSHIP?

HOE ZEG IK MIJN MEMBERSHIP OP?

Wat als mijn vraag niet is beantwoord?

Na een jaar kun je heel gemakkelijk op elk gewenst moment opzeggen door een mailtje te sturen naar info@ishtara.nl. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging dat je je lidmaatschap/membership hebt stopgezet. 

WHAT IF YOU DO NOT HAVE ANY MEDITATION EXPERIENCE?

WHAT TO BRING TO YOUR TEACHER TRAINING?

What will I learn?

WHAT ARE THE PAYMENT OPTIONS?

IS THERE A PAYMENT PLAN AVAILABLE?

WHAT KIND OF FOOD DO YOU SERVE?

WHAT IF I HAVE SPECIFIC DIETARY NEEDS?

DO YOU HAVE LAUNDRY FACILITIES?

We use the kitchen that belongs to the Resort. Their Chef is inspired by the Mediterranean cuisine. They use the freshest ingredients and they are from their own Organic garden. Depending on your preference you can choose from vegetarian, vegan, meat or fish. We encourage you to eat at least vegetarian. This is less taxing for your own system and we strive for no-harmfull living with the earth and all its inhabitants.

FAQ