Open je body, heart & mind voor de prayers van je Hogere Zelf

open je body, heart en mind voor de prayers van je hogere zelf

Wist je dat jouw gevoel van geluk en het vermogen om van het leven te genieten sterk afhankelijk van de functie in bepaalde delen van je brein? En dat je deze gebieden kunt trainen? 

Dit Hogere Zelf Meditatie Programma will be a life-changing experience. Door het trainen van de juiste delen in je brein zal je makkelijker en langer in een staat van liefde, bliss en geluk kunnen blijven omdat je woede leert beheersen, meer zelfbeheersing ontwikkelt en creativiteit aanwakkert. Uiteindelijk zal je betere controle krijgen over je lichaamsfuncties. Niet alleen de functies van je hersenen maar ook fysiologische reacties. 

Daar waar jouw lagere zelf gebruik maakt van het onderbewustzijn, daar maakt jouw Hogere Zelf gebruik van gebruik van het Bovenbewustzijn. Wil je leren om meer intuïtief te leven? Vanuit hoop, vertrouwen en wijsheid? Dan is het dus noodzaak om je bovenbewustzijn te trainen. Dat kan met dit Meditatie Programma. 

Na ons 4-weken durende programma kun jij geheel zelfstandig jouw Meditatie Practice doen, waar en wanneer je wilt: in het park, bij de bushalte, terwijl je op de bus aan het wachten bent, of gewoon ergens lekker in het zonnetje. Met een paar minuten meditatie per dag kun jij alle wetenschappelijk onderbouwde voordelen van meditatie al ervaren.

We leren tegenwoordig al op jonge leeftijd om ons hoofd in plaats van onze intuïtie te gebruiken. Hierdoor is de connectie met je Bovenbewustzijn verloren geraakt. Ons Hogere Zelf Meditatie Lifestyle Programma zorgt ervoor dat je contact leert maken met hogere wijs en waarheden. Dit zorgt voor overzicht, rust en balans.

Ervaar hoe het is om weer grip te krijgen op je leven, absolute controle te hebben en over je emotionele en mentale staat van zijn. 

Na ons 4-weken durende programma kun jij geheel zelfstandig jouw Meditatie Practice doen, waar en wanneer je wilt: in het park, bij de bushalte, terwijl je op de bus aan het wachten bent, of gewoon ergens lekker in het zonnetje. Met een paar minuten meditatie per dag kun jij alle wetenschappelijk onderbouwde voordelen van meditatie al ervaren.

We leren tegenwoordig al op jonge leeftijd om ons hoofd in plaats van onze intuïtie te gebruiken. Hierdoor is de connectie met je Bovenbewustzijn verloren gegaan. Ons Hogere Zelf Meditatie Programma zorgt ervoor dat je contact leert maken met hogere wijs- en waarheden. Dit zorgt voor overzicht, rust en balans.

Ervaar hoe het is om weer grip te krijgen op je leven en absolute controle te hebben over je emotionele en mentale staat van zijn.

Wist je dat jouw gevoel van geluk en het vermogen om van het leven te genieten sterk afhankelijk zijn van de functie in bepaalde delen van je brein? En dat je deze gebieden kunt trainen? 

Dit Hogere Zelf Meditatie Programma will be a life-changing experience. Door het trainen van de juiste delen in je brein zal je gemakkelijker en langer in een staat van liefde, bliss en geluk kunnen blijven, omdat je woede leert beheersen, meer zelfbeheersing ontwikkelt en creativiteit aanwakkert. Uiteindelijk zal je betere controle krijgen over je lichaamsfuncties – en niet alleen de functies van je hersenen, maar ook fysiologische reacties. 

Daar waar jouw lagere zelf gebruik maakt van het onderbewustzijn, daar maakt jouw Hogere Zelf gebruik van gebruik van het Bovenbewustzijn. Wil je leren om meer intuïtief te leven? Vanuit hoop, vertrouwen en wijsheid? Dan is het dus noodzaak om je Bovenbewustzijn te trainen. Dat kan met dit Meditatie Programma. 

Activeer jouw hogere zelf bewustzijn met dit meditatie programma

Als je ooit een meditatieprogramma hebt gedaan of gestart bent met mediteren, ben je vanwege een gebrek aan verdiepende informatie over het menselijke functioneren, de werking van het brein, de intelligentie van het hart en je Hogere Zelf, of de wetten van het Universum, of uit verveling, waarschijnlijk gestopt. Of omdat je al langer mediteert en het je niet lukt om meer zelf-liefde te ervaren, focus te ontwikkelen, diepere wijsheden te ontvangen en gedragsverandering eigen te maken. Dit komt omdat de meeste meditaties gericht zijn op het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is het minst ontwikkelde en geëvolueerde deel van ons brein. Vanuit dit gedeelte functioneren houdt je onbewust. Je Hogere Zelf nodigt je uit om je Bovenbewustzijn te trainen, zodat je in staat bent om haar liefde en wijsheid te ervaren door jou heen. 

Hoe doe je dat?
Het vraagt training en wij, Ishtara & Amukta'na, kunnen je hierin assisteren. Via deze 4-weekse Meditatie Training leer je mediteren op een manier die ervoor zorgt dat je jouw Hogere bewustzijn traint, je hart leert openen en je lichaam beschikbaar leert stellen als hulpmiddel waar liefde, wijsheid en heling doorheen kan stromen. 

Leer gewoontes creëren en maak de verbinding met je Hogere Zelf via meditatie onderdeel van je dagelijks leven

Week 1

Inhoud van het Programma

Week 2

week 3

Programma

Het

week 4

➜ Wat is meditatie en wat is het niet (veel voorkomende 'fouten')
➜ Meditatie en de wetenschap: bewezen positieve effecten op het leven
➜ De beste momenten om te mediteren voor het beste resultaat
➜ Creëer je sacred space (do's & don't)

Warming-Up

➜ The power of deep meditation: effecten lichamelijk en emotioneel gebied 
➜ Mind-adem-verbinding: train je ademhaling en oogbeweging
➜ Oefeningen om body & mind snel te leren ontspannen
➜ Ademtechnieken voor clarity of mind (helderheid van geest)

Fysiologisch aspecten

➜ Niveaus van bewustzijn en hun functie
➜ Gedragsverandering d.m.v. het doorbreken van oude patronen 
➜ Verbeteren van je concentratie en ontwikkelen van doorzettingsvermogen
➜ Uitleg Meditatie Techniek
➜ Zit posities 

Het Hogere Zelf Bewustzijn 

➜ Het hart leren openen
➜ Het vergroten van je intuïtie d.m.v. meditatie
➜ De intelligentie van het hart 
➜ De ontustige mind overstijgen
➜ Werken met intenties 

Het openen van je Body,Heart & Mind

➜ De 8 aspecten van jouw Bovenbewustzijn
➜ Verdiepen van je Meditatie Practice
➜ Introspectie: het zoeken naar de diepere lagen van je ziel
➜ Alignment: wie ben je werkelijk en wat heb je nodig

(Be)leef & Belichaam

Peace of mind

➜ Gebruik de krachtige visualisatie voor de manifestatie van your true heart's desire
➜ Het leren openen van je 3e oog
➜ Het ontwerpen van je persoonlijke affirmaties  en hiermee oefenen in combinatie met meditatie
➜ Het gebruik van Mantra's 
➜ De wetenschap van Prayers (hoe te gebruiken) en de uitwerking hiervan in jouw dagelijkse leven

Heart Education

➜ Het hart leren openen
➜ Het vergroten van je intuïtie d.m.v. meditatie
➜ De intelligentie van het hart 
➜ How to overcome the restless mind
➜ Werken met intenties & prayer

Expanding Love & Light

➜ De 8 parels (sleutels) van jouw Superbewustzijn
➜ Verdiepen van je Meditatie Practice
➜ Introspectie: het zoeken naar de diepere lagen van je ziel
➜ Alignment: wie ben je werkelijk en wat heb je nodig

➜ Gebruik de krachtige visualisatie voor de manifestatie van your true heart's desire
➜ Het leren openen van je 3e oog
➜ Het ontwerpen van je persoonlijke affirmaties  en hiermee oefenen in combinatie met meditatie
➜ Het gebruik van Mantra's 

Peace of Mind

WAAROM DIT MEDITATIE PROGRAMMA WEL WERKT?
 
Deze Online Meditatie Training is een lifestyle programma to think and feel beyond! De speciaal ontwikkelde meditatietechniek helpt jou daarbij. Deze meditatietechniek onderscheidt zich wezenlijk van vele andere meditatievormen. Door de unieke combinatie van een 'ancient practice' en het trainen van het voorste gedeelte van jouw brein, leer je om de hypofyse, de pijnappelklier en het 3e oog te activeren en stimuleren. Het is algemeen bekend dat dit essentieel is op het spirituele pad van zelf-realisatie. 

Wat zeggen anderen?

Heel fijn. Alles duidelijk uitgelegd, begrip als er vragen waren. voelt als een warm bad.
- Erika

Dit programma is voor mij life-changing geweest! Van het niet van de grond kunnen krijgen van mediteren maar wel willen naar nu 3 x per dag mediteren, in totaal een uur. En ik merk zoveel verschil! Meer rust en versterking van mijn intuitie. De mooiste ingevingen komen in stilte.... Het klopt dat het brein tijd nodig heeft nieuwe dingen te implementeren en ik kan zeggen dat het gelukt is. Dit ga ik niet meer loslaten. Ik heb het zo nodig in mijn leven en het werkt.. In combinatie met Reiki is dit de peiler waarop ik verder kan bouwen. Hoe mooi!
- Susan

Erg Fijn! De theorie in de ebooks is duidelijk en staat goed beschreven. Het wordt nabesproken en er wordt tijd aan besteed. Ook de quizen om je kennis te testen vind ik ook erg goed om erbij te hebben.
- Chris

Goede rustige stem, duidelijke uitleg en verdieping. Ook super leuk dat jullie samen in het filmpjes te zien zijn. Het is gewoon echt een super leuk programma om te volgen het is eigenlijk allemaal top.
- Nadia

Verhelderend. Het gaf me meer inzicht in wat meditatie nu echt is en hoe dit het beste te beoefenen. De hobbels die ik tegenkwam zijn normaal en ik heb geleerd dat door te blijven oefenen het steeds makkelijker wordt.
Het is duidelijk dat jullie veel kennis hebben over meditatie.
- Martijn

Hoe werkt het?

 Als jij tot de groep behoort die echt wilt leren mediteren of je huidige practice wilt verdiepen om jezelf te leren verbinden met je Bovenbewustzijn, dan vragen we jou om minimaal 4x per week een Meditatie Practice te doen; Heart Awakening vraagt oefening. Je ontvangt hiervoor elke week een nieuw meditatie-mp3-bestand. 'Baas over Brein' word je niet zomaar en daarom hopen we ook dat je alle opdrachten maakt (theorie & praktijk + quizzen). In totaal ben je gemiddeld 1 uur per week kwijt aan deze meditatietraining (excl. de Meditatie Practice zelf).

Wij geloven in jou

Meditatie is de basis voor een gezonde mind, een liefdevol hart en een zuiver geweten. We realiseren ons dat deze vorm van mediteren wezenlijk anders is dan dat je gewend bent, maar het is wel dé manier om je Bovenbewustzijn (Hogere Zelf bewustzijn) te trainen. We weten uit eigen ervaring hoe groot de eerste stap naar meditatie kan zijn. Onze mind heeft altijd wel argumenten om het niet te doen: geld, tijd of zin. Het is onze missie om je te helpen in je eigen helingsproces. Omdat de neurologische thuisbasis van spirituele groei zich bevindt in jouw brein, is dit de eerste stap naar een hoger bewustzijn, en daarmee een gelukkiger, meer vervuld leven. Wij geloven in een liefdevolle wereld, omdat wij geloven in jou. 

Wat krijg je?

Volledig programma

✓ Een officieel online 4-weken  Meditatie Programma.

✓ Downloadbare E-boeken

✓ Video’s en quizzen

✓ Elke week nieuwe Guided Meditations in mp3 (audio) en mp4 (video) 
Hoger Bewustzijn

✓ Emotional Detox

✓ Train jezelf uit je onderbewustzijn

✓ Snelle ontstresstechnieken

✓ Balanceren hersenhelften

✓ Activeren Bovenbewustzijn (= Superbwustzijn)

Verbeter alle aspecten van je leven

✓ Kennis over het functioneren van je brein en lichaam vanuit de wetenschap van Yoga.

✓ Studeer waar en wanneer je wilt

✓ Ontwikkelen van devotie

✓ Meditatie Community op Facebook 

Overzicht PROGRAMMA   

"How easy the spiritual path is, if you give even a little time each day to meditation"
(Yogananda)

Studeer waar je wil, levenslang toegang

Toegankelijke en inspirerende manier van leren mediteren

Compleet aanbod, inclusief lessen over de techniek, de werking van het brein en de rest van het lichaam

Breng rust in je leven; take back your power

Inclusief quizzen om je kennis te testen (want meditatie is meer dan op een kussen zitten) 


Aanmelden voor deze tijdelijke eenmalige aanbieding

Betalen in één termijn van € 97

Betalen in twee termijnen van € 55

➣ Ishtara is een meditation Master, en een ervaren meditatie-trainster, met jaren ervaring op dit gebied. Bovendien is ze officieel gecertificeerd.

➣ DIT PROGRAMMA MAAKT MEDITATIE op hoog niveau ONDERDEEL VAN JE DAGELIJKSE ROUTINE, OP EEN SUPER EENVOUDIGE EN FIJNE MANIER.

➣ OOK JIJ KAN LEREN om jezelf te verbinden met het je Hogere Zelf bewustzijn door deze techniek. 

➣ ISHTARA IS 100% DEDICATED AAN HAAR EIGEN MEDITATIE-PRACTICE. ZE WEET WAAR ZE HET OVER HEEFT OMDAT ZE HET OOK ECHT LEEFT.

Overstijg het lagere zelf bewustzijn

Ishtara  Araminta is een bezielde teacher en inspiratiebron voor velen op het spirituele pad van zelf-realisatie. Als Divine Leadership Mentor ondersteunt ze gemotiveerde mensen om zichzelf, hun leven en anderen succesvol te helen met de kracht van hun Hogere Zelf. Als officieel geregistreerd Meditatie Docente en ingewijde op het Kriya-pad, leert ze jou om hogere staten van bewustzijn te bereiken. Samen met haar man Amukta'na en hun kindje leeft ze een spiritueel leven volgens de yogatraditie in de zonnige Algarve, Portugal.

Wie zijn wij?

Amuktana is de man van Ishtara. Hij is Masseur en heeft zich gespecialiseerd in Meditatie. Daarnaast is hij NLP-coach. Amuktana heeft 10 jaar lang de wereld rondgereisd voor spirituele teachings & workshops. Volledig gesetteld in Portugal vormt hij samen met zijn vrouw Ishtara een liefdevol koppel met een duidelijk missie. Als partner, vader en wereldburger is Amukta'na een voorbeeld van mannelijke zachtheid. Met al ruim 20 jaar meditatie ervaring, Kriya-inwijding, het beoefenen van Kriya Yoga (meditatieve yoga), en zijn intensieve spirituele leven is Amukta'na een bron van rust.

amukta'na giri

Ishtara Araminta

Veel Gestelde Vragen

KAN IK BETALEN IN TERMIJNEN?

wat ga ik leren?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt betalen volgens onderstaande termijnen:

A. Betaling in één keer van € 147,-

B. Betaling verdeeld over twee termijnen/maanden van € 75,- 
 
Heb je vragen over betalingstermijnen of betalingsopties, stuur dan even een mailtje naar: info@ishtara.nl

Voor een volledig programmaoverzicht kun je het beste even naar boven scrollen. Daar hebben we per week omschreven wat je gaat leren.

De betaling kan op verschillende manieren plaatsvinden. Je kunt kiezen uit iDEAL, bankoverschrijving, creditcard, SEPA, PayPal, Bancontact, etc. Dit wijst zich vanzelf wanneer je wilt betalen. 

Wat kan ik verwachten zodra ik me aanmeld?

Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben, sturen wij een hiervan een bevestiging. Je ontvangt alle verdere instructies per mail. Houd deze dus goed in de gaten.

HOEVEEL TIJD PER WEEK BEN IK BEZIG MET HET MEDITATIE LIFESTYLE PROGRAMMA?

IK HEB AL MEDITATIE ERVARING EN/OF EEN CURSUS GEDAAN

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Daar zijn wij ontzettend blij mee, want dan heb je al eens mogen proeven van de voordelen. Het verschil met de meeste meditatiecursussen en dit Meditatie Programma is dat wij je leren om je Bovenbewustzijn te trainen. Dit is het gedeelte van je brein aan de voorkant van je hersenen. Dit is het hoogst geëvolueerde deel van het brein, maar ook het minst getrainde deel van het brein. Nergens leren we om dit te trainen waardoor we continu vanuit ons onderbewustzijn blijven functioneren. Met andere woorden, we blijven onbewust. Wanneer je op een hoger niveau wilt functioneren, is het trainen van het Bovenbewustzijn essentieel. Dit maakt deze vorm van meditatie niet alleen uniek, maar ook extra krachtig.

Ben je deelnemer van Ishtara's jaarprogramma, dan hoef je deze training niet aan te schaffen.
De stof zit al in het jaarprogramma verwerkt. Klik hier voor meer informatie. Wil je boosten of opfrissen, dan ben je welkom.

Het programma is zo opgezet dat je na het programma van 4 weken blijft mediteren. Hiervoor is kennis en verdieping nodig over het menselijk functioneren, het brein en de speciale meditatietechniek. Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

1. Theorie: gemiddeld 30 minuten tot 45 min per week.
Theorie bestaat uit video’s, e-books en andere teachings.

2. Practice: je dagelijkse Meditatie Practice van ± 20 minuten.
Hiervoor ontvang je elke week een nieuwe begeleide meditaties, die je kunt downloaden.

3. Opdrachten: ongeveer 15 tot 30 minuten per week.
Deze kun je voor jezelf maken en delen in de Community. Hier vind je gelijkgestemde zielen.

Dit Meditatie Programma is voor diegenen die Meditatie willen integreren in het dagelijks leven of hun huidige practice willen verdiepen. 

IK HEB TOTAAL GEEN ERVARING IN MEDITATIE

Dat is geen enkel probleem. Je hebt ook geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen. Wel motivatie en een open mind.

Het programma is zo opgebouwd dat je elke week een nieuwe les kunt openen in de online academie.

Het programma kent voldoende afwisseling, met theorie, oefeningen, je meditatie-practice en opdrachten. Deze variatie houdt het inspirerend.

WAT VOOR SPULLEN HEB IK NODIG VOOR DIT MEDITATIEPROGRAMMA?

Je kunt dit programma doen waar en wanneer je wenst. Alles verloopt via het internet, dus als je dit hebt, kom je al een heel eind. Een telefoon, laptop of andere computer is ook nodig. Verder kan het fijn zijn om een meditatiekussentje aan te schaffen, maar hiertoe ben je niet verplicht. Een stoel is ook een prima optie, zolang de rugleuning maar recht is. Het is belangrijk dat je de ruggengraat zo recht mogelijk houdt tijdens het mediteren zelf.