I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Snel hulp nodig of sparren? Boek een eenmalige online sessie

EN

Wat ik het allerliefste doe, is anderen helpen. Het maakt mij telkens zo intens dankbaar te zien dat iemand verder komt op zijn of haar pad, dat iemand groeit en weer bloeit. Dat raakt mij iedere keer weer. Daarom deel ik met liefde mijn kennis en mijn inzichten, en geef ik tips en bruikbare tools. Ik schrijf berichten, artikelen en nieuwsbrieven. Ik maak filmpjes, meditaties en prayers. En ik gebruik Instagram, Facebook en YouTube om mijn kennis, inzichten en teachings te delen. Allemaal omdat het mijn missie is “to make you feel whole again”.  

“Ik heb echt al van alles gedaan, maar ik weet niet meer wat te doen. Hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Welke keuze moet ik maken en welke gevolgen hebben die? Hoe kan ik mijn soulmate vinden? Wat is mijn missie en hoe geef ik hier gehoor aan? Wat is de eerste stap die ik moet zetten om...? Waarom gaat mijn angst niet weg? Ik ben weer overspannen, hoe los ik dit op? Moet ik een andere baan zoeken of juist niet? Hoe zie je dit? Kun je me helpen met…?”

Heb je het gevoel dat je bredere en multidimensionale inzichten nodig hebt om weer verder te kunnen?

Na een webinar of bijvoorbeeld een Hogere Zelf 4-daagse krijg ik veel mailtjes met vragen. Veel van die vragen kan ik bundelen en beantwoorden via een nieuwe post op mijn social media. Maar ik krijg ook veel vragen die dieper gaan en eigenlijk om een persoonlijk ‘consult’ vragen. Om die diepere, persoonlijke vragen te beantwoorden, heb ik deze online sessie ontwikkeld.

Ja, ik boek graag een sessie 

Wat kun je verwachten van een sessie met mij?

• Ik combineer mijn psychologische kennis met mijn verruimd bewustzijn
• Ik laat me guiden door hogere realiteiten en pas mijn helderziende vermogens toe om te zien waar jouw Ziel zich in een bepaald proces bevindt
• Mijn Hogere Zelf stemt zich af op jouw Hogere Zelf en ze geven mij de inzichten die op dat moment nodig zijn
• Ik combineer healing en  coaching met reading (channeling)


Een online sessie lijkt het meest op een hoogwaardige coachingsessie van maximaal 75 minuten, inclusief een after-care sessie van 15 minuten. Een sessie waarin we samen jouw vraagstuk bespreken, op basis waarvan ik mijn inzichten met je deel, je duidelijkheid bied, tools en vervolgstappen geef, zodat je verder kunt. Hoe doe ik dat?

ALS HET BELANGRIJK voor je IS OM JE PAD WEER SNEL TE LOPEN, OM JE LEVEN WEER IN FLOW TE KRIJGEN, OM TE GROEIEN EN (WEER) te Bloeien, INVESTEER DAN IN JEZELF EN MAAK TIJD VOOR DEZE ONLINE SESSIE.

• Hoeveel energie jouw probleem, jouw uitdaging, je kost in je dagelijks leven? Niet alleen in geld, maar ook emotioneel, energetisch en fysiek?
• Welk potentieel in jou laat door je probleem onbenut laat? Of welk plezier en geluk je hierdoor niet kunt ervaren?
• Of jouw probleem een repeterend karakter heeft en hoe lang je dat nog in stand wilt houden?
• In welke mate heb je lijden al geaccepteerd als onderdeel van je leven?Vraag jij jezelf af?

Wat houdt deze online sessie precies in?

Kom met jouw thema, jouw uitdaging, naar onze sessie. Vooraf ons gesprek vul je een vragenlijst in, zodat ik me alvast kan voorbereiden. Tijdens de sessie ontvang je in 75 minuten tijd zoveel mogelijk inzichten, eventuele antwoorden, adviezen en tools, zodat je weer verder kunt. Ik creëer een veilige en liefdevolle setting voor jou, waarin je je kunt openen. Wat ik jou geef, geef ik uit liefde en dat kan veeleisend en confronterend voor je zijn. Maar het wordt altijd gegeven met het doel je weer op weg te helpen; 'to make you whole again'. Na ongeveer twee weken hebben we weer contact voor een after-care sessie van maximaal 15 minuten.

Onze sessie wordt opgenomen. En daarna ontvang je de opname op MP4, zodat je hem zo vaak als je wilt nog een keer kunt bekijken.


Wanneer is dit iets voor jou?

• Als je weet dat als je zo doorgaat, je het niet zelf kunt oplossen en je probleem blijft bestaan.

• Als je het beu bent om het alleen te doen en een ander Licht op je probleem wilt laten schijnen.

• Als je je probleem nu wilt oplossen, bereid bent te veranderen en er alles aan wilt doen om je probleem te overstijgen. 


Ja, ik boek graag een sessie

Ik weet uit ervaring dat een online sessie super waardevol is. Ik heb het in het verleden heel veel gedaan. Lees hier enkele ervaringen:

“Echt WOW!!! Ik heb een healing-sessie gedaan bij Ishtara. Het raakte mij vanaf het begin: wat ze vertelde over mijn vorige levens en waar ik nu zo tegen aanloop. Bij alles wat ze vertelde, zat ik mijn hoofd te knikken en aanschouwde de channeling met grote ogen. Zo mooi; er is van alles in gang gezet en er komen nu dingen op mijn pad die zij gezegd heeft en die me verder helpen. Af en toe voel ik nog die vervelende angst opkomen, maar ik durf nu steeds meer te vertrouwen en dan hoor ik haar woorden weer. Ik wil je heel erg bedanken – je openheid en eerlijkheid, je humor en je medeleven. Je bent een prachtig persoon en ik ben zó blij dat jij op mijn pad bent gekomen.” 

“Ishtara heeft mijn deuren geopend naar verlichting en rust. Ik was sceptisch en houd over het algemeen niet van “zweverig gedoe”, maar Ishtara weet met haar psychologische, academische achtergrond de link voor je te leggen met het rationele. Ik was verbaasd dat dit enig effect op me had. Ze leek mij beter te kennen dan ik mijzelf ken. Ik ben enorm dankbaar dat ik met Ishtara kennis heb mogen maken. Dankjewel, Ishtara, voor deze bijzondere en verrijkende ervaring. Eindelijk ben ik door de paniekaanvallen heen gegaan d.m.v. jouw heldere guidance. Nooit eerder is dit iemand gelukt. Hoop dat je meerdere ogen zal openen; die van mij staan in ieder geval wijd open!”

“Mijn healingsessie was een indrukwekkende reis. Een reis naar diepe innerlijke delen. Geloofwaardig en betrouwbaar, omdat het resoneert met iets wat ik diep van binnen al ergens wist. Nieuwe informatie, verhelderende informatie waardoor puzzelstukjes steeds meer in elkaar vielen. Eerlijk en warm omdat ze zich duidelijk en voelbaar inzet om mij te helpen in mijn proces en alle informatie te geven die ik op dat moment nodig had.”

Hoe boek je een online sessie?

Ja, ik boek graag een sessie

1. Klik op de onderstaande link met een investering van € 279,00 excl. BTW om jezelf te helen en een doorbraak te realiseren
2. Na betaling ontvang je een bevestiging met een vragenlijst, vul die lijst eerlijk in, zodat je het maximale uit de healing kunt halen.
3. Ik neem per mail contact met je op om de sessie in te plannen.

Voelt deze aanbieding als 'divine timing'? Heb je het gevoel dat je nog steeds met je probleem worstelt en dat je extra hulp kunt gebruiken? Geef jezelf deze online sessie cadeau. Investeer in jezelf en ontvang een persoonlijke sessie die je helpt om vooruit te komen en het nieuwe jaar in te luiden met een doorbraak.

Veel gestelde vragen

WAT KRIJG IK TIJDENS DEZE PERSOONLIJKE SESSIE?
Door een persoonlijke sessie kan ik me volledig afstemmen op je body, heart & mind. Door mijn verruimd bewustzijn en multidimensionale/paranormale gaven ben ik in staat informatie binnen te brengen die voor de meeste mensen buiten bereik is. Dit omvat vorige levens, fysieke blokkades, karma, toekomstperspectieven, je galactische oorsprong, je gidsen, incarnatie- en geboortekwesties, het observeren van overleden dierbaren en huisdieren, en informatie over je professionele leiderschap. Elke sessie is uniek, waarbij ik me laat leiden door hogere realiteiten. Probeer er open en ontvankelijk voor te zijn.

IS HET MOGELIJK OM IN TERMIJNEN TE BETALEN?
Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen, zodat je je doelen kunt bereiken. Mail me op info@ishtara.nl om de mogelijkheden te bespreken. (Niet van toepassing op acties of sessies met korting.)

KAN IK DEZE SESSIE ALS ONDERNEMER/ZZP'ER BOEKEN?
Ja, dat kan. Houd er rekening mee dat als je bedrijf buiten Portugal en binnen de EU is geregistreerd, de btw wordt verlegd. Dit betekent dat je de btw zelf aan de Belastingdienst betaalt, tenzij deze aftrekbaar is. Je kunt als ondernemer gebruik maken van de btw-aftrek en studiekostenaftrek als je studiekosten zakelijk zijn. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

KRIJG IK EEN OPNAME VAN DE SESSIE?
Voor de sessie gebruik ik het programma Zoom; de opname ontvang je dan achteraf. Deze kun je vervolgens opslaan op je eigen computer. De opname wordt na 7 dagen verwijderd.

HOE KAN IK AANVRAGEN?
Klik op de button hierboven om de betaling uit te voeren. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail met een vragenlijst. Na het invullen van deze vragenlijst, neem ik contact met je op om een ​​afspraak in te plannen.

WAT ALS MIJN VRAAG NIET IS BEANTWOORD?
Als je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord op je vraag hebt gekregen, stuur dan een e-mail naar info@ishtara.nl.

Een eenmalige sessie nodig om weer verder te kunnen?

Ja, ik boek graag een sessie