I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Het dagelijks leven is een moderne leerschool, die je elk moment de kans geeft om je hoogste potentie te activeren. Dat kan door te werken met je Hogere Zelf. We ervaren allerlei uitdagingen die ervoor zorgen dat we de neiging hebben onszelf te verzetten tegen onze eigen bron van oneindige wijsheid, potentie en onvoorwaardelijke liefde. Ons hart is verbonden met het hart van Divinity, het Universum. Toch kunnen we het ons bijna niet voorstellen dat er iets of iemand is die onvoorwaardelijk van ons houdt; dat we een onvoorstelbare wijsheid tot onze beschikking hebben; dat we veel meer zijn dan ons lichaam, onze emoties, gevoelens en gedachten.

Heb je het verlangen om antwoord te krijgen op vragen over jouw leven, je ware zelf en je lessen hier op aarde?

Heb je het gevoel dat je niet durft te vertrouwen op je eigen Divine guidance?

Als ziel ervaar je jezelf helemaal anders dan wanneer je geïncarneerd bent in een menselijk lichaam. Tijdens onze geboortereis raken we de herinnering aan wie we werkelijk zijn kwijt. Op aarde voelen we de verbinding niet meer en geloven we dat we zijn afgescheiden van de Bron en van onze Hogere Zelf. We vergeten dat we oneindige potentie hebben en dat onze ziel oneindig en Divine is. 

The
Divine Romance
Experience

Activeer en integreer alle Hogere Zelf-aspecten. Kies voor een 'unshakable way of living'


• Verhoog je mate van succes, zowel persoonlijk als zakelijk, door je innerlijke belevingswereld in topconditie te brengen
• Bevrijd jezelf uit lagere zelf-patronen en -overtuigingen
• Versterk je intuïtie, geloof en vertrouwen
• Leer je lichaam in te zetten als tool waar wijsheid, rust en gezondheid doorheen kunnen stromen
• Krijg zicht op het proces van Divine timing en interventies


Word ontastbaar met dit kernprogramma! In dit online programma leer je intensief (samen)werken met je Hogere Zelf. Je ontwikkelt vertrouwen in jezelf om Divine guidance te ontvangen. En je werkt aan je samenwerking met Divine leaders & Masters, zodat zij als jouw mentoren in je leven aanwezig kunnen zijn en je de weg kunnen wijzen.

In dit programma leer ik je om je eigen gaven, je eigen kwaliteiten, aan te roepen en in te zetten om een volgende stap te zetten in het realiseren van je zielsmissie. Het zal je helder worden dat levensveranderende uitdagingen telkens een vorm van Hogere Zelf-initiaties zijn: lessen die je voorbereiden op de volgende fase van je leven. Elke module die je doorloopt, draagt bij aan het versterken van je vertrouwen in en relatie met de Bron en je Hogere Zelf. 

In deze reis loop ik samen met je Hogere Zelf naast je.
The Divine Romance Experience ervaar je samen met je Hogere Zelf en een community van support, om gezamenlijk de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te integreren. 

In dit kernrogramma krijg je niet alleen de juiste kennis; je leert ook hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw relatie met de Bron


• Ontdek hoe je gemaakt bent in het evenbeeld van de Bron
• Leer jezelf verbinden met het kwantumveld
• Ontdek hoe je wijsheid, bescherming en overvloed kunt aantrekken
• Leer vertrouwen op een bron van onvoorwaardelijke liefde
• Verander je perceptie naar een hoger bewustzijn
• Shift jouw gedrag vanuit lagere zelf-aansturing naar Hogere Zelf-aansturing
• Heel in jou wat je helen moet
• Voel je gesteund en geholpen door een Divine team uit de hogere dimensiesEen overzicht van de modules:

Leer werken met Stargate 2: een energiegenerator die met krachtige golven haar energie transporteert naar je gevoelscentrum, en creëer hartkracht, vitaliteit, flexibiliteit, creatie en manifestatiekracht. Om je doelen te bereiken heb je zelfcontrole nodig. Je gaat werken aan de benodigde kwaliteiten om revolutionaire veranderingen te maken in je leven en spirituele groei te manifesteren, zodat je enthousiasme, doorzettingsvermogen, energie en plezier kunt ervaren. Durf in je eigen spotlight te staan, met kracht en zelfverzekerdheid.

Zelfstudie in 11 modules gedurende 12 maanden

Dit is de start van je reis. Je wordt gestimuleerd om via deze Divine feminine aanpak je samenwerking met je Hogere Zelf te ontwikkelen, en eigen te maken in je dagelijkse leven. Dat doe je met de Divine blueprint uit het boek Divine Romance. Aan de hand van opdrachten, filmpjes, sacred teksten, meditaties en de werkgroep, word je geholpen om je ware natuur te doorgronden. We beginnen met ontvouwen van de structuur van jouw Divine nature en laten je zien hoe het Universum voor en door jou werkt. Je krijgt hulpmiddelen op dit spirituele pad om je relatie met je Hogere Zelf persoonlijk te maken. 

Module 6: Zelfcontrole als voorwaarde voor groei 

Module 1: Je Ontmoeting met de Bron

Waarom zijn het lichaam en ego beiden nodig voor ascentie? Welke lichamen heb je? En welke functie hebben ze? Je gaat dieper in op de structuur van Divine Romance en haar blueprint, hoe je je eigen spirituele DNA kunt activeren en welke wegen je kunt bewandelen om je ervaring met Divinity nog krachtiger te maken. Ook leer je de drie bewustzijnstoestanden van je brein.

In deze module leer je de biologie van je ziel en oversoul, en hoe die zich verhouden tot je mens-zijn. Waarom ervaar je bepaalde levensuitdagingen? En wat is de link met je zielsbewustzijn? Je maakt kennis met je Hogere Zelf – de sleutel tot elk succes. Hoe werkt het opererende systeem van je Hogere Zelf? En hoe kun je hiermee nieuwe gewoonten creëren? En je leert wat je lagere zelf is en hoe je met haar wilt en kunt omgaan.

 Module 3: Je Hogere Zelf als Divine Cheerleader in Je Leven

Module 4: Het Leven als Leerschool

Wat is de manier waarop je het leven ervaart? En hoe word je in dit leven getraind tot een Hogere Zelf-belichaming? Wat zijn de lessen van het moderne leven? En hoe verhouden deze zich tot wie je bent? Deze module nodigt je uit om jezelf over te geven aan de Divine will en deze door je heen te laten stromen, zodat het kan creëren voor jou en door jou.

Module 2: Je Aardse Nalatenschap

Module 5: Divine Romance als initiatie voor Zelfliefde

Vanaf deze module ga je werken aan het versterken van je lichaamsbewustzijn, zodat je de verbinding met je astrale energielichaam leert voelen. Het astrale lichaam is het lichaam waar je Hogere Zelf doorheen werkt. Je begint met Stargate 1: je veilige bedding, de basis en de plek waar je je ware identiteit kunt vinden. Ook maak je kennis met de 26 kwaliteiten van je ziel: de kenmerken die passen bij een Hogere Zelf-belichaming.

Mijn The Divine Romance Experience kernprogramma is een online zelfstudieprogramma dat je op eigen tempo doorloopt. Elke module bevat videolessen, sacred teksten uit het manuscript van Divine Romance©, oefeningen, meditaties, mantra’s, etc.


Stargate 4 is de opslagplaats van je diepste liefdesgevoelens naar jezelf en naar anderen. Het is de plek van onze hartintelligentie – zijnde de mate waarop je alles wat je leert, probeert toe te passen – en dat gaat verder dan de mind. In deze module ligt de focus op de Divine love in je hart. Je relatie met Divinity is verbonden aan je missie op aarde. Sla de vleugels van je hart uit en vind de moed om voor deze missie te gaan staan. 

Module 8: Accepteer jezelf als Engel op Aarde

Module 7: De glorie van zelfloyaliteit

Deze module brengt je rechtstreeks naar de wortel van pijn en lijden: het gevoel van afgescheidenheid van Divinity als Kosmische Moeder. Je gaat onderzoeken welke gevolgen dit heeft voor je gedrag en functioneren, zowel in relatie tot jezelf als je aardse relaties; vooral die met je eigen biologische moeder. Zet je Hogere Zelf in als healer van de ‘moeder-wond’. 

Je gevoel van geluk en het vermogen om van het leven te genieten, zijn sterk afhankelijk van de functie van het brein. Maak kennis met de mandala van je brein en leer welke delen van je bewustzijn actief zijn. Leer hoe je kunt shiften van het ene naar het andere deel, waardoor je gaat zien welk deel van jou actief is: je Hogere Zelf of je ego (je lagere zelf). Ontdek wat de functie van je adem is op het brein en hoe je met krachtige energieoefeningen controle krijgt over je gedachten. 

10: Het brein als neurologische thuisbasis van spiritualiteit

Module 9: Word een advocaat van je ziel

Leef je missie en word wie je werkelijk bent. Stargate 5 is de vertegenwoordiger van je ziel en zal voor je strijden en spreken. Leer hoe je de negatieve pool van deze Stargate – de 'slip' die je weghoudt van jezelf – weer om kunt buigen naar positief. Ontwikkel spirituele volwassenheid met de stem van compassie. En je gaat werken in deze module aan de mannelijke kant van Divinity, waardoor je de ‘vader-wond’ kunnen helen.

In deze laatste module ga je aan de slag met de rol van karma en hoe je die leert decoderen en oplossen, zodanig dat het ervaren van bepaalde levensuitdagingen niet meer nodig is. Zelfrealisatie als jouw medicijn: ben jij de master en architect over jouw leven? Aan elke initiatie gaat een test vooraf; ook nu. Ben je in staat om jouw ego te 'verslaan' ... het echt te overstijgen, zodat je je puurheid terugvindt? Neem afscheid van de behoefte om je groter of kleiner voor te doen in dit leven. Je activeert het volledige potentieel van je Hogere Zelf in je menselijke vermogens, zodat je leert navigeren door uitdagende levensomstandigheden. 

 Module 11: Laatste stap naar een Hogere Zelf-belichaming

• 11 maandelijkse Q&A live online coachingbijeenkomsten 
• Sacred Pranayama inwijding!
• 11 online teachingvideo's: totaal ruim 15 uur
• 300 pagina's van mijn manuscript Divine Romance©
• Verdiepende video’s over specifieke thema’s om je Hogere Zelf het functionerende deel van jou te laten worden
• Elke module bijhorende meditaties om je bovenbewustzijn te trainen
• Prayer-oefeningen om je communicatie af te stemmen op The Divine, je Hogere Zelf en je ziel
• Opdrachten en Hogere Zelf-oefeningen
• Online healingsessies
• Healing-Activatiestappen
• De digitale 26-zielskwaliteitenjaarkalender 
• Altaar-practices om van je hart een 'portable paradise' te maken
• Besloten community met gelijkstemden en werkgroep

In het kernprogramma doorloop je bovenstaande 11 modules en krijg je:


Betaling in 12 maandelijkse delen van € 99,- 

Krijg
direct
toegang!

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.

Standaardbetaling van € 999,-

Wat brengt je deze Divine Romance Experience?


• Deze reis brengt je terug naar je ware essentie en zielsmissie; jouw Hogere Zelf als bron van zuivere liefde, onuitputtelijke wijsheid en oneindige potentie.

• Innerlijke rust, innerlijke kracht, makkelijker en beter besluiten nemen, minder stress, en vooral minder beïnvloedbaar door externe omstandigheden.

• Shiften van gedachten, gevoelens en gedragingen van negatief naar positief, passend bij wie je werkelijk bent.

• Bevrijding uit lagere zelf-patronen en -overtuigingen, door in harmonie te leven met je ziel-zelf: je essentie.

• Hogere Zelf-guidance, waardoor je minder beïnvloedbaar bent voor de meningen van anderen en zelftwijfel niet meer nodig is.

• Allerlei tools die je helpen om in jouw Hogere Zelf-belichaming te stappen, waardoor je van weten naar voelen en beleven gaat.

• Manifestatiekracht, zodat je aan gaat trekken in jouw leven wat je echt wilt.

• Ondersteuning op het pad van Zelfrealisatie – wat zielsrealisatie is.


Ben je benieuwd naar de ervaringen van vorige deelnemers?
Bekijk hier de videorecensie.

“Het kwam op mijn pad als een geschenk, op een moment dat ik diep en vast zat. Ik groei nog steeds ondanks dat het pad niet altijd even makkelijk is. Ik heb meer duidelijkheid, inzicht, en ervaar een enorme spirituele groei. Het is een onderdeel van mijn dagelijks bestaan geworden. Het Divine team geeft kracht en houvast. Het leven is een grote leerschool en ik groei nog elke dag.”

“Ik heb belangrijke inzichten in mijn dagelijks leven gekregen. Ik ervaar de continue nabijheid van source, en zoveel steun en nabijheid vanuit de kosmos. Ik ben tweemaal daags gaan mediteren; daar voel ik me goed bij. Ik ga verder in mijn ontwakingsproces en blijf onderweg.”
 
“Het heeft me veel gebracht. Door het inzicht dat ik sterk verbonden ben met mijn Hogere Zelf en de bron, ervaar ik veel meer vreugde, vertrouwen en liefde in mijn dagelijks leven.”

"Het meeste waar ik van onder de indruk ben, is dat ik verbonden ben met een bron die onvoorwaardelijk van mij houdt. Dat geeft me zo'n warm gevoel en ik hoop dat ik haar de liefde kan geven die ze vraagt, en haar liefde kan ontvangen. Dankjewel Ishtara voor deze reis, die zo ontzettend spannend is". 

"Ik heb altijd alles alleen gedaan vanuit mijn ego. In 2018 ben ik in een burn-out gekomen en vanaf dat moment ben ik een ander pad gaan bewandelen, een proces aangegaan. Het is een mooi pad, maar soms ook eenzaam. Het is nog moeilijk om mijn hart te voelen en te volgen, maar stapje voor stapje komt dit dichterbij. Door dit programma voel ik dat er meer is en voel ik me geliefd." 

Veel gestelde vragen

IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD ... KAN IK MEEDOEN?

Jazeker, kan dat. Kenmerkend aan mijn teachings is dat ik altijd werk vanuit de Bron, en vanuit deze plek naar beneden. Ik geloof dat je geen externe crisissen nodig hebt om je lessen te leren, wanneer je jezelf leert om jezelf af te stemmen op Divinity (Source, Universum, Bron, God, Alles wat is). Het startpunt van veel lijden, is dat we geloven dat we beperkte mensen zijn. In dit programma ga je werken aan deze bron-overtuiging en je verbinden met de bron van je bestaan.


HOE WEET IK OF DIT PROGRAMMA WERKT VOOR MIJ?

Het beste antwoord daarop is: dit programma bevat alle ingrediënten die ervoor zorgen dat je leert stappen in je Hogere Zelf-embodiment. Ik doe geen loze beloftes; dit systeem werkt. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een Heaven on Earth-realiteit heb gecreëerd, waarbij ik continu in verticale verbinding ben met mijn Hogere Zelf en Divinity. Ook mijn team heeft het programma doorlopen en heeft inmiddels dezelfde ervaring. En niet te vergeten: mijn klanten (ik noem hen Angels) hebben het met succes eigengemaakt. Dus het werkt … als jij maar werkt.


HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Je hebt 12 maanden toegang tot alle lesstof, video's, teksten, werkboeken, prayers, meditaties en audiobestanden. De modules neem je zelfstandig door. Hierna (of eerder) is het mogelijk om je aan te sluiten als member (kijk hier voor mee info), zodat je de teachings kunt blijven verdiepen.

Na je aanmelding kun je direct met de eerste module beginnen. Bovendien kun je jezelf aansluiten bij mijn besloten Facebook-community.  


HOE LANG DUURT HET PROGRAMMA?

Het programma duurt 12 maanden en bevat 11 modules, met 11 maandelijkse Q&A live classes (behalve in augustus), waarin ik antwoord geef op jouw vragen. Hierdoor ben je in staat om de teachings eigen te maken en al je vragen te stellen. Na het programma (of eerder) is het mogelijk om je aan te sluiten als member (kijk hier voor mee info), zodat je de teachings kunt blijven verdiepen.


WAT ONTVANG IK ALLEMAAL?

In dit kernprogramma ontvang je de 11 modules, inclusief: 
• 11 online teachingvideo's: totaal ruim 15 uur
• 300 pagina's van mijn manuscript Divine Romance©
• Verdiepende video’s over specifieke thema’s om je Hogere Zelf het functionerende deel van jou te laten worden
• Elke module bijhorende meditaties
• Prayer-oefeningen om je communicatie af te stemmen op je Hogere Zelf, ziel en de Divine.
• Opdrachten en Hogere Zelf-oefeningen
• Online healingsessies
• Healing-Activatiestappen
• De digitale 26-zielskwaliteitenkalender
• Altaar-practices om van je hart een 'portable paradise' te maken
• Besloten community met gelijkstemden

PLUS:
• 11 maandelijkse live coach-Q&A-sessies (elke 15e van de maand om 20.00 uur, behalve augustus; inclusief replay)
• Toegang tot mijn meditatieprogramma om je bovenbewustzijn te trainen. Dit is inclusief video's, handboeken, meditaties en meer.
Sacred Pranayama-inwijding.

Behoefte aan intensieve persoonlijke coaching en healing? Kijk hier voor meer informatie.  Of stuur ons een mailtje.


IK TWIJFEL OF IK HET MOET DOEN (MET WELKE REDEN DAN OOK)

Soms komt de twijfel voort uit angst en de vraag is dan: Angst waarvoor? Het grootste risico dat je loopt, is dat je succesvol wordt in je Hogere Zelf-embodiment. 

Angst is een slechte raadgever, omdat het vaak wordt aangestuurd door ons lagere zelf. Dat ziet niet wat je Hogere Zelf allemaal ziet. Je lagere zelf zal altijd wel een argument verzinnen (tijd, geld, geen zin, etc.), want het voelt al dat, wanneer je besluit om serieus te werken aan jezelf, er dingen gaan veranderen. En dat is precies wat je lagere zelf niet wilt.

Wat is groter? Je angst om te blijven staan of je angst om je Hogere Zelf aan het stuur te zetten van je leven? En allebei is oké; je Hogere Zelf zal leven na leven op je blijven wachten.


IK WEET NIET OF IK WEL DE DISCIPLINE OF MOTIVATIE HEB OM HET TE DOEN.

Dit is simpel. Als je weet waarvoor je iets doet, is discipline nooit een probleem. Als je een druppel van Divinity’s liefde hebt geproefd, wil je nooit meer iets anders!

Bovendien train ik je hierop. Zonder discipline word je namelijk niet succesvol – dat is trouwens van toepassing op alle aspecten van je leven. Het voordeel van een Hogere Zelf-samenwerking is alleen dat je Hogere Zelf het begin is van AL je succes. Hierdoor hoef je jezelf niet meer te richten op losse thema's, problematieken en dilemma's. Je Hogere Zelf is het beginpunt waaruit AL het andere voortvloeit. De enige focus die je dus mag leren vasthouden, is je relatie met deze bron van en in jou.


IK WEET NIET OF IK ER WEL TIJD VOOR HEB.

Als je echt een succes wilt maken van jezelf, dan kost dat tijd. Zo simpel is het. Stel je prioriteiten goed: organiseer je leven eromheen en het gaat lukken. Het programma is uit 11 modules opgebouwd. Dus dat is overzichtelijk en in te plannen. Wat is tijd als je bezig bent met je eigen toekomst; jouw destiny?

Niemand wordt succesvol zonder er iets voor te doen. Of je nu met de Olympische Spelen wilt meedoen, ballerina wilt worden of verlicht wilt raken, het is allemaal topsport. En dat is deze training ook.


KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Jazeker, dat is mogelijk. Je kunt betalen in 12 maandelijkse delen van  € 99,-.


WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Je kunt op verschillende manieren betalen: iDEAL, bankoverschrijving, creditcard, SEPA, PayPal en Bancontact. Dit wijst zich vanzelf bij het afrekenen.  


HOE KRIJG IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Na betaling word je automatisch doorgestuurd naar de pagina waar je je kunt registreren, zodat je direct toegang hebt. Je ontvangt daarna van ons een factuur in je account voor je administratie. Kijk voor overige Algemene Voorwaarden op https://online.ishtaraaraminta.com/terms-conditions/.

Na je aanmelding kun je direct met de eerste module beginnen. Bovendien kun je jezelf aansluiten bij mijn besloten Facebook-community.  


WAT ALS MIJN VRAAG NIET IS BEANTWOORD?

Mocht je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord hebben gekregen op je vraag, stuur dan een mailtje naar: info@ishtara.co


Betaling in 12 maandelijkse delen van € 99,- 

Ervaar
Divine
Romance!

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.

Standaardbetaling van € 999,-