I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Where should i send your videos?

last step! Enter your email to gain access!

Je hebt niet zomaar de keuze gemaakt om te incarneren op aarde in deze huidige tijdlijn.

Je bent een visionair, geboren met 'gifts', en een zelfleidende vrouw, die er is om deze wereld te veranderen.

In jouw wereld 'even the sky is not the limit'.

Het probleem is dat jouw 'gifts' er niet voor zorgen dat jouw rekeningen betaald gaan worden en niet het leven ondersteunen waar je naar verlangt (vrijheid, 'in dienst staan van...' en zielsvervulling).

Je barst van de micro-ideeën, maar deze blijven flarden, ingegeven door je ziel uit de kosmos. Je weet niet hoe je dit moet omzetten en hoe je jouw Hogere Zelf kunt inzetten om een winstgevende business neer te zetten, waar je van droomt.

Je weet dat je het in je hebt zitten en je gelooft dat je ertoe in staat bent.

Je ziet andere spirituele entrepreneurs op Instagram en Facebook 'high-ticket' offers en programma's verkopen en je bent ervan overtuigd dat er ook voor jou een manier is om succes te creëren.

Maar het ontwikkelen van een aanbod, digitale marketing, je persoonlijke brand laten groeien, een (online) community laten groeien, zowel low-end als high-end verkoop, zichtbaar worden, en weerstand overstijgen, voelt als onbekend en spannend terrein.


Leaping with faith into a whole new chapter of your Professional embodiment with Higher Self focus

For the driven, next-level woman, ready to turn her business idea into a legacy

Wat je nodig hebt, is een bewezen methode die werkt om vanuit je passie een empire te bouwen.

Het zal namelijk de zelfleidende vrouw zijn die niet langer wacht tot haar omstandigheden veranderen, maar bereid is om zelf de keuze te maken om haar leven te veranderen, door een coach in te schakelen die de weg al heeft gelopen

Leaping with faith into a whole new chapter of your Professional Higher Self embodiment

Lead by your Higher Self, everything is possible

Mijn 19 modules Business Building Course, die je in je eigen tijd en tempo kunt doen, bevat alles wat je nodig hebt om je eigen business te starten én te laten groeien tot een '5-figure' empire. 
 
Born to Rise is jouw Masterplan om de blessings te ontvangen wanneer je naar voren stapt en gezien gaat worden als Human Angel op aarde.

Breng datgene wat je zelf hebt overleefd op jouw reis als 'gift' aan de wereld. Leer hoe je jouw gaven en unieke talenten kunt omzetten in een 'best selling brand of business'.Inschrijven

Trust Who You Are Becoming

Born to Rise Business Building Course is perfect voor jou als:  

Je gelooft dat jij het verschil kunt maken door je bijzondere kijk op het leven en ook ziet wat de wereld nodig heeft.

Je een ondernemer wil worden die stap voor stap begeleid wordt in een bewezen methode zodat je maandelijks 5k tot 10k omzet doelen gaat halen.

Je in een nieuwe manier van ondernemen gelooft die niet alleen een strategie toepast, maar waar je ook werkt aan mindset, energetics, innerlijk werk en waarbij je ondersteunende spirituele practices toepast om de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te betrekken in het lopen van je missie.

Je zelfstandig modules wilt doorlopen, je eigen tempo wilt bepalen, steeds weer terug kunt kijken in een overzichtelijke academy en daarmee de vrijheid behoudt die je zoekt.


Born to Rise biedt zowel een duidelijke strategische structuur als het innerlijke werk wat nodig is om devoted te blijven aan jouw missie: 'you need the best of both worlds to be succesful!' 

Je krijgt toegang tot 19 modules met ruim 20 uur aan verdiepingstrainingen en -werkboeken 'to learn the heart of leading and teaching'. 

Er wordt een combinatie gemaakt tussen leadership-kwaliteiten en -strategie: van het maken van een aanbod en (online) programma tot jouw uitstraling, die nodig is om jouw droomklanten en sales aan te trekken.

Je zult ook een superkrachtige mindset, een open hart, en een vitaal en magnetisch energieveld ontwikkelen door mijn Higher Self Hypnose Programma, met keuzes uit meer dan 30 hypnoses die weerstand, blokkades en energielekken verwijderen en jou openstellen om inspiratie te kunnen ontvangen van je Hogere Zelf. 

Je krijgt tactische tools aangereikt om je business op te schalen naar een maandelijkse 10k-omzet ('5 figure'), en om je zichtbaarheid te vergroten en een loyale, sociale en digitale community te bouwen.

Wat ga je ontvangen?

You came here to embody magnificence. In Born to Rise you receive content that will transform your life and business.  

Leadership & Energetics

Module 1:
Verduidelijken van je Droomklant: A -> B Transformation

Module 2: 
Neerzetten van Jouw Voorwaarden, Jouw Kwaliteiten en Diensten

Module 3:
Ontwerp van Jouw Money-Making Offerings

Module 4:
Waardebepaling & het Schaalbaar Maken van Je Business

Module 5:
Content Creation Mastery: Jouw Idee Omzetten in een (Online) Programma

Module 6:
Business Fundamentals: Jouw Missie en Visie

Module 7:
Positionering en Prijsbepaling

Module 8:
Tapping into Your Zone of Radiance and Creativity: Ontwikkeling

Module 9:
De Weg naar Lancering 

Module 10:
Freebees 

Module 11:
Soulful Smart Sales

Module 12:
Compassionate Conversions: E-mailmarketing

Mastering Stragetics

Module 1: 
Reclaimen van Jouw Kracht, Zelfverzekerdheid en Potentie 

Module 2:
Activeren van Absurd Veel Zelfliefde, Terwijl Je Jouw Missie Waarmaakt

Module 3:
Pijn Omzetten in Parels & Purpose: Zelfvergeving en Empowerment

Module 4:
Stap in Je High-Impact, High-Income and Leadership Mindset.

Module 5:
Jij Bent Zelf Jouw Eigen Garantie op Succes

Module 6:
Behouden van Innerlijke Vrede, Rust en Focus, Terwijl Je Groeit en Je Opent voor Neer

Module 7:
Weerstand en Blokkades Opheffen Die Jouw Exceptionele Groei Tegenhouden

In deze mini-retreat gaan we jouw wensen uitdiepen en doelen stellen. Hoe wil je jouw leven de aankomende 6 maanden vormgeven en hoe ziet dat er in de praktijk uit voor je persoonlijke en/of zakelijke leven? We duiken diep in de verschillende aspecten van jouw leven en jouw verlangens, en wat er nodig is om dat te bereiken. We werken aan mindset en energetics, en passen reverse engineering toe (waarde € 479,-).

Online Mini-Retreat: Rising ForcesOnline Masterclasses

2-daagse Masterclass + Q&A: The Art of Being Magnetic


"That what you have and are right now needs to deepen; not left behind in the process of expansion." Tijdens deze Masterclass leer je wat de snelste en meest easy way is om magnetisch te worden, zodat je niet alleen klanten moeiteloos tot je realiteit gaat aantrekken, maar ook inspiratie, geld en creativiteit. Deze Masterclass gaat niet alleen over magnetisme; het gaat ook over het ontwikkelen van jouw unieke elektrisch geladen veld om je heen (‘the force around you’). Het gaat over 'de beweging worden', in plaats van de beweging maken. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat het Universum door jou heen gaat werken, in plaats van tegen jou, hoe je dit in je voordeel kunt laten werken in je business en hoe je jouw energetische capaciteit kunt vergroten (waarde € 497,-).

Masterclass:
The Power of Your Voice


Jouw stem is niet zomaar een geluid, maar draagt de frequentie van je ziel naar buiten. In deze Masterclass leer je een nieuwe teaching over de kracht en vibratie achter je woorden, waardoor je direct de impact van je marketing & sales kunt verhogen op een manier die natuurlijk en stromend aanvoelt. Dit gaat jou helpen in je verbale communicatie (je zichtbaarheid, het ontwerpen van je aanbod, de teksten op je website, social media, etc.) en in je energetische communicatie (uitstraling, astrale lichaam, aura, etc.). Je leert nieuwe manieren van communiceren met je Hogere Zelf én de Source, zodat 'Zij' jou kunnen ondersteunen in je missie (waarde € 279,-).

Masterclass:
Body Prep Mission Alignment

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je jouw lichaam kunt voorbereiden op het ontvangen van meer succes, zodat je voorkomt dat je onbewust jouw eigen missie blokkeert of dat deze stopt met stromen. Je krijgt een groeistrategie die jou gaat helpen om je bewustzijn te verruimen en je ondersteunt om je lichaam (zenuwstelsel) voor te bereiden op meer kennis, informatie, succes, verantwoordelijkheden en energie (waarde € 279,-).

Masterclass:
Creëer een Facebook-Groep met High-Ticket Klanten

  • Je leert de beste manier om je potentiële kopers op een organische manier aan te trekken en targetten naar jouw Facebook-groep of community, vanaf dag 1, en hoe dit ervoor kan zorgen dat je uitstijgt boven alle andere Facebook-groepen en community's waar jouw doelgroep lid van is. 
  • Je leert de beste manier om hoge kwaliteit leads vooraf te screenen (zonder een verkoopgesprek nodig te hebben), en hoe je kunt overkomen als professionele coach die ‘high-end’ uitstraalt, zodat je niet overkomt als een onervaren coach die de ‘know/like/trust factor’ mist.
  • Je leert de 'Facebookgroep-groeistrategie' toepassen, waardoor droomleden in jouw groep of community gaan stromen, die bereid zijn om te kopen binnen een week nadat zij lid zijn geworden.

Leaping with faith into a whole new chapter of your Professional Higher Self embodiment

Wat je nodig hebt, is een bewezen methode die werkt om vanuit je passie een empire te bouwen.

Het zal namelijk de zelfleidende vrouw zijn die niet langer wacht tot haar omstandigheden veranderen, maar bereid is om zelf de keuze te maken om haar leven te veranderen door een coach in te schakelen die de weg al heeft gelopen.

Lead by your Higher Self, everything is possible

Mijn 19 modules Business Building Course, die je in je eigen tijd en tempo kunt doen, bevat alles wat je nodig hebt om je eigen business te starten én te laten groeien tot een '5-figure' empire. 
 
Born to Rise is jouw Masterplan om de blessings te ontvangen wanneer je naar voren stapt en gezien gaat worden als Human Angel op aarde.

Breng datgene wat je zelf hebt overleefd op jouw reis als 'gift' aan de wereld. Leer hoe je jouw gaven en unieke talenten kunt omzetten in een 'best selling brand of business'.Inschrijven

Trust who you are becoming

Born to Rise Business Building Course is perfect voor jou als...  

Je gelooft dat jij het verschil kunt maken door je bijzondere kijk op het leven en ook ziet wat de wereld nodig heeft.

Je een ondernemer wilt worden die stap voor stap begeleid wordt in een bewezen methode, zodat je maandelijks 5k tot 10k omzetdoelen gaat halen.

Je in een nieuwe manier van ondernemen gelooft die niet alleen een strategie toepast, maar je ook laat werken aan mindset, energetics en innerlijk werk, waarbij je ondersteunende spirituele practices toepast om de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te betrekken in het lopen van je missie.

Je zelfstandig modules wilt doorlopen, je eigen tempo wilt bepalen, steeds weer terug kunt kijken in een overzichtelijke academie en daarmee de vrijheid behoudt die je zoekt.


Je krijgt toegang tot 19 modules met ruim 20 uur aan verdiepingstrainingen en -werkboeken 'to learn the heart of leading and teaching'. 

Er wordt een combinatie gemaakt tussen leadership-kwaliteiten en -strategie: van het maken van een aanbod en (online) programma tot jouw uitstraling, die nodig is om jouw droomklanten en sales aan te trekken.

Je zult ook een superkrachtige mindset, een open hart, en een vitaal en magnetisch energieveld ontwikkelen door mijn Higher Self Hypnose Programma, met keuzes uit meer dan 30 hypnoses die weerstand, blokkades en energielekken verwijderen en jou openstellen om inspiratie te kunnen ontvangen van je Hogere Zelf. 

Je krijgt tactische tools aangereikt om je business op te schalen naar een maandelijkse 10k-omzet ('5 figure'), en om je zichtbaarheid te vergroten en een loyale, sociale en digitale community te bouwen.

Module 1:
Verduidelijken van je Droomklant:  A -> B Transformation

Module 2: 
Neerzetten van Jouw Voorwaarden, Jouw Kwaliteiten en Diensten

Module 3:
Ontwerp van Jouw Money-Making Offerings

Module 4:
Waardebepaling & het Schaalbaar Maken van Je Business

Module 5:
Content Creation Mastery: Jouw Idee Omzetten in een (Online) Programma

Module 6:
Business Fundamentals: Jouw Missie en Visie

Module 7:
Positionering en Prijsbepaling

Module 8:
Tapping into Your Zone of Radiance and Creativity: Ontwikkeling

Module 9:
De Weg naar Lancering 

Module 10:
Freebees 

Module 11:
Soulful Smart Sales

Module 12:
Compassionate Conversions: E-mailmarketing

You came here to embody magnificence. In Born to Rise you receive content that will transform your life and business. 

Leadership & Energetics

Module 1: 
Reclaimen van Jouw Kracht, Zelfverzekerdheid en Potentie 

Module 2:
Activeren van Absurd Veel Zelfliefde, Terwijl Je Jouw Missie Waarmaakt

Module 3:
Pijn Omzetten in Parels & Purpose: Zelfvergeving en Empowerment

Module 4:
Stap in Je High-Impact, High-Income and Leadership Mindset.

Module 5:
Jij Bent Zelf Jouw Eigen Garantie op Succes

Module 6:
Behouden van Innerlijke Vrede, Rust en Focus, Terwijl Je Groeit en Je Opent voor Neer

Module 7:
Weerstand en Blokkades Opheffen Die Jouw Exceptionele Groei Tegenhouden

Wat ga je ontvangen?

Mastering Strategics

Online Masterclasses


In deze mini-retreat gaan we jouw wensen uitdiepen en doelen stellen. Hoe wil je jouw leven de aankomende 6 maanden vormgeven en hoe ziet dat er in de praktijk uit voor je persoonlijke en/of zakelijke leven? We duiken diep in de verschillende aspecten van jouw leven en jouw verlangens, en wat er nodig is om dat te bereiken. We werken aan mindset en energetics, en passen reverse engineering toe (waarde € 399,-).

Online Mini-Retreat: Rising Forces

  • Je leert de beste manier om je potentiële kopers op een organische manier aan te trekken en targetten naar jouw Facebook-groep of community, vanaf dag 1, en hoe dit ervoor kan zorgen dat je uitstijgt boven alle andere Facebook-groepen en community's waar jouw doelgroep lid van is. 
  • Je leert de beste manier om hoge kwaliteit leads vooraf te screenen (zonder een verkoopgesprek nodig te hebben), en hoe je kunt overkomen als professionele coach die ‘high-end’ uitstraalt, zodat je niet overkomt als een onervaren coach die de ‘know/like/trust factor’ mist.
  • Je leert de 'Facebookgroep-groeistrategie' toepassen, waardoor droomleden in jouw groep of community gaan stromen, die bereid zijn om te kopen binnen een week nadat zij lid zijn geworden.

"That what you have and are right now needs to deepen; not left behind in the process of expansion." Tijdens deze Masterclass leer je wat de snelste en meest easy way is om magnetisch te worden, zodat je niet alleen klanten moeiteloos tot je realiteit gaat aantrekken, maar ook inspiratie, geld en creativiteit. Deze Masterclass gaat niet alleen over magnetisme; het gaat ook over het ontwikkelen van jouw unieke elektrisch geladen veld om je heen (‘the force around you’). Het gaat over 'de beweging worden', in plaats van de beweging maken. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat het Universum door jou heen gaat werken, in plaats van tegen jou, hoe je dit in je voordeel kunt laten werken in je business en hoe je jouw energetische capaciteit kunt vergroten (waarde € 399,-).

2-daagse Masterclass + Q&A: The Art of Being Magnetic

Masterclass: The Power of Your Voice

Jouw stem is niet zomaar een geluid, maar draagt de frequentie van je ziel naar buiten. In deze Masterclass leer je een nieuwe teaching over de kracht en vibratie achter je woorden, waardoor je direct de impact van je marketing & sales kunt verhogen op een manier die natuurlijk en stromend aanvoelt. Dit gaat jou helpen in je verbale communicatie (je zichtbaarheid, het ontwerpen van je aanbod, de teksten op je website, social media, etc.) en in je energetische communicatie (uitstraling, astrale lichaam, aura, etc.). Je leert nieuwe manieren van communiceren met je Hogere Zelf én de Source, zodat 'Zij' jou kunnen ondersteunen in je missie (waarde € 250,-).


Masterclass: Body Prep Mission Alignment

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je jouw lichaam kunt voorbereiden op het ontvangen van meer succes, zodat je voorkomt dat je onbewust jouw eigen missie blokkeert of dat deze stopt met stromen. Je krijgt een groeistrategie die jou gaat helpen om je bewustzijn te verruimen en je ondersteunt om je lichaam (zenuwstelsel) voor te bereiden op meer kennis, informatie, succes, verantwoordelijkheden en energie (waarde € 250,-).

Masterclass:
Creëer een Facebook-groep met High-Ticket Klanten


Klik hier om in één keer te betalen

Klik hier om in delen te betalen

Born to Rise Business Building Course

Word VIP en ontvang 1:1 support

* Gespreid betalen is mogelijk: payment-plan in 12-maandelijkse termijnen van € 435,- | Betalen in één termijn: € 5000,-. Prijzen zijn excl. btw. 

Er wordt een € 700,- BONUS aangeboden aan de ondernemers die snel keuzes maken en in één keer betalen.

Wil je jouw speciale bonus claimen? Wanneer je een snelle beslisser bent en in één termijn betaalt, ontvang je mijn Masterclass 'Sales voor spirituele ondernemers' t.v.w. € 297,- cadeau, PLUS een 'Business Wealth Scan'. Tijdens deze call met mij nemen we jouw hele (opstartende) business door en kijk ik met je mee waar er kansen liggen voor groei en waar jouw doorbraken nodig zijn. Ik geef je gerichte tips en adviezen die je direct kunt toepassen om je business te laten groeien. 


Klik hier om in één keer te betalen

Klik hier om in delen te betalen

Word VIP en ontvang 1:1 support

Klik hier om in één keer te betalen

Klik hier om in delen te betalen

Word VIP en ontvang 1:1 support

Born to Rise Business Building Course

Create Your Legacy

● 12 modules + 12 video's (gemiddeld 55 min per video) voor je business-strategie 
● 7 modules + 7 video's (55 min per video) voor het innerlijke werk wat nodig is om te leiden en in je spotlight te gaan staan
● Toegang tot een maand programma met 30 Hogere Zelf Miracle Hypnose (unieke combinatie tussen beeld, geluid, visualisatie en affirmatie)
● 5 momenten gevuld met high-level Masterclasses.
● 75 pagina's: Handboek Born to Rise
● Bonus: Nail your Sales clarity sheets 
● Levenslang toegang tot het programma en de video's
● Privé community en self-support
● Healing Activation steps 
●Transformatie diepe issues en blokkades die je Pro Leadership in de weg staan
● Hogere Zelf-mindset ontwikkelen
● Leren online ondernemen met Hart & Ziel
● Attunement met je Soul Power
● Weten hoe je online moet groeien en opschalen
● Met kracht en zelfzekerheid werken waar en wanneer jij wilt
● Bewust inzetten van je Divine Feminine Presence & Energetics (Yin) en Divine Masculine Presence & Stragetics (Yang)
● Activeren van je innerlijke hulpbronnen om je missie te lopen en te vergroten


 

Is dit programma iets voor jou?

Dit programma is voor jou als je een wereldverbeteraar bent en jezelf schaalt onder de categorie mindset-, manifestatie-, business-, relatie- of traumacoach, -healer of -therapeut, of community-leider die nieuw is in business.

Dit programma is voor jou wanneer je als 1:1 coach wilt werken met klanten of online-programma's wilt ontwikkelen, cursussen, groepsprogramma's of membershipprogramma's.

Dit programma is voor jou als je financieel vrij wilt worden van een werkgever of wanneer je al ondernemer bent, maar nog geen structurele 5k-10k omzetmaanden draait.

De strategieën van dit programma zijn NIET afhankelijk van een specifiek aantal volgers (je kunt een klein publiek hebben) of een bepaalde tijd in het bedrijfsleven. Maar je hebt wel: 1. Coachingsvaardigheden; 2. Het vermogen om minimaal 7 uur per week aan je bedrijf te werken (geen tijd en zin hebben, is geen excuus en niet de manier om een '5-figure' business te bouwen).

Veel Gestelde Vragen

Ik heb nog een baan, kan ik deelnemen?

Born to Rise is een doe-het-zelf-programma, waarin je stap voor stap begeleid wordt om je eigen succesvolle (online)onderneming te beginnen. Je krijgt naast de videoteachingsessies ook praktische opdrachten, die je naast je baan kunt uitvoeren, zodat je een stevig aanbod hebt staan, potentieel klantencontact hebt en weet wat je innerlijke presence moet zijn om de juiste klanten aan te trekken. Na een jaar zeg je 'bye, bye, zwaai, zwaai' tegen je baas!

Ik heb geen spirituele carriere ervaring. Kan ik deelnemen?

Als je een brandend verlangen hebt om de wereld een betere plek te maken en je ziet dat je hierin een belangrijke rol te vervullen hebt, is Born to Rise zeker geschikt voor jou. In deze huidige tijd worden veel mensen wakker in een realiteit waarin ze beseffen dat het anders kan en dat zij degenen zijn waar het begint. Je kunt ook altijd een gratis call inplannen om je persoonlijke situatie te bespreken, zodat we samen kunnen kijken of het bij je aansluit. 

Ik ben al coach, therapeut of ondernemer

Als je op dit nog geen 10k per maand omzet of geen offlinediensten aanbiedt, is dit de perfecte upgrade van je business. Ook als je al een spirituele online-ondermening hebt, waar je nog niet het resultaat mee behaalt als gewenst, dan gaat je dit mega-eye-openers en aha-momenten bezorgen. Door de unieke combinatie van de strategie & leadership energetics van Ishtara versnel je het ondernemersproces met lichtjaren.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat is mogelijk! Je kunt kiezen om te betalen in 12-maandelijkse termijnen van € 435,- ex. btw. Voor de VIP-opties is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Heb je vragen over termijnen en mogelijkheden? Mail dan naar: info@ishtara.nl.

Zijn er belastingvoordelen?

Wat als  mijn vraag niet beantwoord is?

Mocht je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord gekregen hebben op je vraag, stuur dan even een mailtje naar: info@ishtara.nl 

Ja, die zijn er. Als startende ondernemer mag je alle geïnvesteerde uren meetellen voor je zelfstandigenaftrek. Dit kan fiscaal voordelig zijn. Daarnaast kun je als ondernemer gebruik maken van de btw-aftrek en studiekostenaftrek als je studiekosten zakelijk zijn.

Houd er rekening mee dat als je bedrijf buiten Portugal en binnen de EU is geregistreerd, de btw verlegd dient te worden. Dit betekent dat je de btw zelf aan de Belastingdienst betaalt, tenzij deze aftrekbaar is.

Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Waar kan ik terecht voor hulp en vragen?

Deze course is gekoppeld aan een zelfhulp-community op Facebook. Hierin zitten gepassioneerde ondernemers zoals jij, die je om hulp kunt vragen wanneer dat nodig is. Het voordeel van deze opzet is dat je direct je vragen kunt stellen en hulp kunt inschakelen bij mensen die net zo gemotiveerd zijn als jij. 

Wil je meer hulp en persoonlijke begeleiding, dan is de VIP een hele goede optie. Hierin krijgt je de kans om al je vragen aan mij te stellen. In de VIP-opties werken we samen aan jouw business. Kijk HIER voor de VIP-opties en kies welke variant het beste aansluit op jouw behoeften.

Wat zijn de bonussen?

1. 5 masterclass-momenten:

* Mini-Retreat: Rising Forces | t.w.v. € 399,-
* 2-daagse Masterclass + Live Q&A: The Art of Being Magnetic | t.w.v. € 399,-
* Masterclass: The Power of Your Voice | t.w.v.  € 250,-
* Masterclass: Body Prep Mission Alignment | t.w.v. € 250,-
* LIVE | 17 november 2022 | Masterclass: Creëer een Facebook-Groep voor High-Ticket Klanten | t.w.v. € 399,-

2. Je hebt nu de mogelijkheid om 1:1 met mij samen te werken via de VIP-opties. Klik HIER voor meer informatie. 

Klik hier om in één keer te betalen

Klik hier om in delen te betalen

Word VIP en ontvang 1:1 support

* Gespreid betalen is mogelijk: payment-plan in 12-maandelijkse termijnen van € 435,- | Betalen in één termijn: € 5000,-. Prijzen zijn excl. btw.