I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

  • De workshop start om 8.30 uur  en duurt tot 12.30 uur)
  • De workshop heeft een interactief gedeelte. Probeer daarom  live aanwezig te zijn zodat ik live je vragen kan beantwoorden.
  • Leer hoe je je moeiteloos kunt afstemmen op je Hogere Zelf
  • Voorkom dat je 'monkey mind' het overneemt van je intuïtie
  • Doorzie de manipulatietechnieken van je lagere zelf en weet hoe je deze kunt tackelen
  • Leer op een veilige en geaarde manier hogere begeleiding vragen
  • Breng jezelf 'online' en start direct met het toepassen van de boodschappen die je intuïtief ontvangt, zodat je ook direct resultaat ziet

Zaterdag, 4 februari, 8.30 uur

Meer zekerheid. Meer vertrouwen. Meer geluk.

Join
Boost Je Intuïtie

Geschikt voor iedereen die bereid is om de intuïtieve taal van zijn Hogere Zelf serieus te nemen, duidelijk te leren verstaan en toe te passen in het leven.

De technieken die ik je leer zijn de basis voor elke succesvolle beslissing en stap die veel van mijn klanten maken. Echter, dit geeft geen garantie. De reden hiervan ligt voornamelijk in het feit dat de meeste mensen na deze workshop niet actief oefenen en geen vervolgacties ondernemen waardoor resultaten uitblijven.

Realiseer je dat je zelf degene bent die invloed heeft op de resultaten die je kunt bereiken. Je bent altijd verantwoordelijk voor datgene wat je manifesteert en creëert in je leven.

Natuurlijk zal ik mijn kennis over dit onderwerp delen en bovenal zal ik benadrukken wat werkt voor mijn klanten die volledig toegewijd zijn aan hun hart en Hogere Zelf. Door zuiver te worden en door discipline, doorzettingsvermogen en devotie te tonen, zullen mijn beproefde technieken je helpen een scherpe intuïtie te ontwikkelen.

Voor het optimaal gebruiken van je intuïtie bij elke beslissing die je neemt en elke stap die je zet, is het nodig om er rekening mee te houden dat dit tijd en vooral training vraagt. Ik sta niet achter 'quick-fix' programma's en deze workshop zal je niet in staat stellen je leven te verbeteren zonder enige inspanning vanuit jouw kant. Mocht je deze verwachting hebben, reserveer dan geen plek.

De workshop bestaat uit een methodisch deel en er is een interactief gedeelte.

Join
Boost Je Intuïtie