Immersion

Become the One


Voor de vrouw die terug wil keren naar de troon van haar kracht en wil erkennen dat liefde voor haar beschikbaar is in vele verschillende vormen.

Ontdek waarom je mind het niet veilig vind om overvloed binnen/toe te laten;
Bouw zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen door jezelf innerlijk helemaal te kennen;
Verdiep je zelfcompassie door je blokkades en weerstand met liefde en empathie te ontvangen;
Leer je emoties een stem geven en leer voelen en intunen op het gevoel onder de emotie;
Ervaar hoe je kunt gaan staan voor je normen en waarden, zodat je jouw leven leert leiden vanuit jouw waarheid;
Leer je vroegere zelven vergeven door compassie te tonen voor je 'fouten' en je reis van groei te eren;
Ontwikkel zelfexpressie, zodat je waardevolle en open gesprekken kunt voeren met jezelf en met de mensen om wie je geeft.Masterclass Immersion
4 sessies van meer dan 4 uur

It's date time, my love!

De vrouw die kiest om zichzelf te leiden, beweegt zichzelf anders door de wereld.

Ze neemt de uitnodiging aan om zichzelf opnieuw te verbinden met de delen die ze verloren heeft of waar ze afstand van heeft gedaan.

Ze weet dat de relatie die ze met zichzelf heeft het zekere en veilige fundament is vanwaar ze kan geven en ontvangen.

Ze realiseert zich dat de enige weg naar ware en authentieke liefde een reis terug vraagt naar haarzelf.

Registreren - €399

"Heel je verleden, transformeer je relatiepatronen en kom thuis in je eigen hart"

"Het werk van Ishtara is bijzonder. Ze weet een perfecte vertaling te maken van daar naar hier. Dit maakt het werken met je Hogere Zelf praktisch toepasbaar in je leven. Ik was al heel lang opzoek naar een manier van leven waarbij ik mijn hart kan volgen zonder dat ik het contact met de aarde en de mensen om mij heen verlies. Ishtara biedt je alle tools die nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dank je wel Ishtara, als iemand een engel is op aarde dan ben jij het wel!"

"Dit was echt exact wat ik nodig had. Thema's als zelf-liefde en zelf-zorg vliegen je overal om de oren maar door Ishtara's vertaling en onderscheid tussen Hogere zelf en lagere zelf is mij duidelijk geworden vanuit waar welke behoefte komt en hoe ik dit kan omzetten. Dank je wel Ishtara, je zet me echt aan om dieper in mezelf te kijken dan ik tot nu toe gewend ben. Je diepgang en brede blik weet je op een hele aardse manier te vertalen waardoor je niet alleen mij maar zeker vele anderen aanzet om te leven vanuit een meer echte versie van zichzelf"

"Mijn hemeltje, Ishtara! Je bent een parel, een engel op aarde. Je brengt beide werelden samen in jouw teaching op een hele unieke en tastbare manier. Je kennis is enorm, wat ben ik dankbaar dat je in mijn leven verschenen bent. Ik raad iedereen op het spirituele pad aan om jouw trainingen te volgen. Je bent anders dan wat ik tot nu toe gezien heb"

"Lieve Ishtara, een diepe buiging voor jou. Je bent een voorbeeld van liefde en kennis in één pakketje. Dankzij jou krijgt alles dat ik al wist diepgang naar een heel nieuw level. Daar waar andere stoppen ga jij door. Het is wonderbaarlijk om te zien wat jij allemaal doorstaan hebt en daardoor nooit je eigen puurheid bent verloren. Vele kunnen van jou leren. Dank je wel voor alles wie je bent en doet voor de mensheid"

"Dankbaar voor jouw werk Ishtara. Door de manier waarop je jouw kennis deelt lukt het mij om direct aan de slag te gaan en de kracht uit mezelf te halen. Je bent erg to the point, waar ik persoonlijk van hou. Je praktische houding ten aanzien van spiritualiteit weet je heel goed te vertalen naar menselijk level. Ik kijk uit naar het vervolg met jou"

"Jouw werk heeft me echt doen nadenken over mijn leven en missie. Je weet me echt te raken door je diepgang, die soms best confronterend is op een goede manier. Door het onderscheid dat je me geleerd hebt tussen lagere zelf en Hogere Zelf ben ik direct andere keuzes gaan maken in mijn leven. Ik zie nu pas hoevaak mijn lagere zelf invloed op mij had, terwijl ik dacht dat ik luisterde naar mijn ware zelf. Enorme eye openers en en super waardevol"

"Respect en dankbaarheid. Gewoon weer een top ervaring met jou. De eerste keer dat ik je zag was ik al verkocht. En dat is nog steeds zo. Jouw teachings zijn uniek en gaan een stap verder, terug naar de bron. Je hebt er echt een fan bij". 


Ervaringen van anderen

Week Immersion
 Masterclass Immersion
4 sessies van meer dan 4 uur

Become The One

Registreren - €399