De snelste manier om contact te maken met je hart, met je intuïtie, is door er 100% zeker van te zijn dat Higher Guidance (Hogere Beleiding) er voor je is. Als je de overtuiging hebt dat dit niet het geval is, dan zal dit ook zo zijn in je leven.

Je zult en vibrationele match zijn voor ‘lagere begeleiding’; voor begeleiding die je doet geloven dat het onmogelijk is om je intuïtie te begrijpen en te interpreteren – met als gevolg dat je je niet gesteund voelt en geen vertrouwen in jezelf hebt.

De effectiefste manier om je intuïtie te leren vertrouwen, is te zeggen: “Ik geloof dat er Higher Guidance voor mij beschikbaar is.” Want dat is tenslotte wat je wilt. Je wilt je leven naar een hoger plan tillen. En de eerste stap is altijd dat je gelooft dat het inderdaad voor jou beschikbaar is.


Het begint bij jezelf, want als jij niet gelooft dat Higher Guidance voor je beschikbaar is, wie dan wel? Hoe groot is de kans dat andere mensen zullen geloven dat jij het volgende niveau bereikt?
Jij bent het die moet leren jezelf naar dat geloof te tillen. Jij bent degene bij wie het begint.

Als je gelooft dat er Higher Guidance is, is het mogelijk voor jou om deze Goddelijke intelligentie te downloaden in je lichaam, hart en geest. Dit zal dan je uitgangspunt zijn om deze begeleiding in je leven te bereiken.

Als je allerlei argumenten en allerlei redenen blijft verzinnen waarom Higher Guidance, waarom intuïtie, waarom dit niet voor jou beschikbaar is in je leven, dan zul je dit geloof blijven manifesteren.

Het begint allemaal met mindset. De woorden en gedachten in je geest zijn wat je gelooft over jezelf. Wat je geest je vertelt, zal ook je gevoelens beïnvloeden – hoe je je voelt over jezelf bepaalt voor een groot deel je gevoelens. En uiteindelijk zal hoe je je voelt – dus je gevoelens – bepalen hoe je je gedraagt, doet, en de wereld laat zien.

Alles is met elkaar verbonden. Alles beïnvloedt elkaar: de overtuigingen die je hebt; je gedachten; je interne stemmen; de gevoelens die je hebt; je gedrag; hoe je functioneert, enz.

Als je wilt leven vanuit je intuïtieve zelf, en dus intuïtieve keuzes wilt maken, dan is stap één het komen tot de overtuiging dat Higher Guidance voor je beschikbaar is. Niet over een dag, niet over een week, en niet wanneer je die titel op je naam hebt staan, dat diploma hebt behaald, of die medaille hebt ontvangen – maar nu!


Alles bestaat in het nu, in het huidige moment, en is al beschikbaar voor je. Als je eraan kunt denken én kunt voelen wat je denkt, dan kun je de gedachte manifesteren; dan kun je het creëren.
Je genereert dan een frequentie in je systeem. En deze frequentie – de elektriciteit die wordt opgewekt – is wat je uiteindelijk creëert. Het is de manifestatie die zich op je pad zal openbaren!

Daarom moedig ik je aan om met overtuiging door het leven te gaan: “Ja, ik heb Higher Guidance tot mijn beschikking. Ja, ik ben in staat om in mijn leven de beste beslissingen te nemen voor mezelf en mijn dierbaren; voor de wereld; voor de mensheid. Ja, ik doe wat mijn hart me zegt te doen, en het voelt geweldig. Wow!” En voel dan de expansie in je hart. Voel de resonantie in je lichaam en systeem.
Deze resonantie, deze frequentie, deze vibratie komt vrij door het ‘gedachte-gevoel’; het Bovenbewustzijn en het hart zijn verbonden.

Begin met stap een. Geloof vanaf nu, en niet morgen of overmorgen, dat hogere leiding voor je beschikbaar is – tot in het oneindige en verder.

— Ishtara Araminta

Geloof dat Hogere Begeleiding Beschikbaar Is

January 2, 2023

blog home

Bewustzijn

Ishtara Araminta

Share

Auteur | Zelf-Realisatie teacher | Spirituele Mentor

Ishtara Araminta

"Awaken Divine Love in Your Heart & Find Soul Level Happiness"