Met de tactieken die je gebruikt, zul je alleen zo ver komen met je missie als je energetische en mentale lichamen je zenuwstelsel toelaten. Dit zijn je overtuigingen (inclusief wat je over jezelf gelooft), je waarden, en je manier van kijken naar de wereld.

De richting van je missie en je visie worden bepaald door de manier waarop je deze tactieken gebruikt. Wanneer je denkt dat je niet in staat zult zijn je ware stem te laten horen, maak je het moeilijker voor jezelf je missie uit te voeren. Het zal veel langer duren voordat je je missie en visie kunt realiseren als je tactieken niet zijn afgestemd op je energetische en mentale lichamen. Je zult merken dat het steeds moeilijker wordt en modderiger – en je zult niet zo snel het gewenste resultaat bereiken als je zou willen. Dit is het gevolg van het feit dat je lichaam, hart en mind, en dus je zenuwstelsel, hier nog niet voor beschikbaar zijn.

Het is belangrijk om te zeggen wat anderen niet durven, zodat je je missie naar een hoger niveau kunt tillen. Wees niet bang om de boel op te schudden of mensen tegen de haren in te strijken.

Word de energetische match voor je missie

December 21, 2022

blog home

Energetics

Ishtara Araminta

Share

Auteur | Zelf-Realisatie teacher | Spirituele Mentor

Ishtara Araminta

"Awaken Divine Love in Your Heart & Find Soul Level Happiness"